Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jako samopouzdanje

Samopouzdanjem do ostvarenja svega što poželimo

sreća
28.10.2010.
u 08:35

Zamislite da dovoljno vjerujete u svoje sposobnosti da možete ostvariti sve što poželite?

Znate li tražiti za sebe ono što vam treba ili glasno i u svakom trenutku reći "ne"? Zamislite da dovoljno vjerujete u svoje sposobnosti da možete ostvariti sve što poželite?  Kako sigurno i bez osjećaja srama prići osobi koja vam se sviđa? Zamislite da možete predstaviti sebe i svoje kompetencije na način da drugi požele surađivati s vama? Sve to i mnogo više počiva na osobnom samopouzdanju, kojeg (pre)često, iz ovih ili onih razloga, nemamo dovoljno.

Upravo iz tog razloga Centar uspjeha organizira Trening za jačanje samopouzdanja kojim se u tri susreta uči kako stvoriti vlastitu unutarnju podršku, koja je potrebna da se prevladaju loša iskustva iz prošlosti. Kroz kreativne i zabavne tehnike temeljene na humanističkoj psihologiji, naročito Gestalt psihoterapiji i Neurolingvističkom  programiranju (NLP), naučite kako da probudite uspavane i zaboravljene resurse mozga, otkrijte obrasce ponašanja koji sabotiraju vaš uspjeh i ograničavaju uvjerenja koja leže u njihovoj podlozi, naučite ih mijenjati u korisnije misli i ponašanja, zauzmite se za sebe i ovladajte tehnikama samopredstavljanja. Otkrijte svoje jake strane na koje se možete osloniti i onda kad podrška iz vanjskog svijeta nestane, otkrijte kontrolu neželjenih emocija i nesvjesnih mehanizama u izazovnim životnim situacijama.

- Postizanjem unutarnjih promjena počet ćete mijenjati svoju okolinu i time se ubrzano približavati svemu onom što želite ostvariti, objašnjava voditeljica treninga Irena Jurjević, savjetnica Gestalt psihoterapije i praktičarka Neurolingvističkog programiranja i hipnoze.

Sveukupno će se održati tri susreta po tri sata kako bi se što uspješnije pratio napredak polaznika.

                                                      

Komentara 1

KE
Ketty
06:09 04.11.2010.

Odusevljena sam ovim clankom, nadam se da ce u buduce biti vise u vecernjem o toj temi. Trebamo ovakvo nesto. Zahvalna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije