Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Rooftop bar Eol u Omišu – spoj suvremenosti i tradicije

Rooftop bar Eol u Omišu
Foto: Promo
1/13
12.06.2018.
u 16:47

Omiš, upečatljiv gradić na ušću Cetine u Jadransko more, nedaleko od Splita, svojim je brojnim atrakcijama nedavno pridružio još jednu – rooftop bar Eol!

Kao što grad ujedinjuje prirodne ljepote i svoju osebujnu gusarsku povijest s turističkom ponudom, tako i Eol spaja suvremenost i tradiciju. 

Sagrađen od autohtonih materijala, u kombinaciji s modernim dizajnom, prvi rooftop bar u Omišu zrači toplinom i estetikom.

Nazvan po grčom bogu vjetra koji je vladao iz svoje visoke palače, omiški rooftop bar definitivno dominira svojim položajem I izgledom.

Jutro u Eolu idealno je za opuštanje uz šalicu kave ili svježi sok te pogled na Cetinu i planine što okružuju Omiš. 

Foto: Promo

Tijekom dana s prijateljima se možete opustiti na terasi ili planirati adrenalinske izazove koji oduzimaju dah - od Ziplinea nad kanjonom Cetine ili slobodnog penjanja po omiškim stijenama do raftinga, ronjenja i istraživanja podmorja.

Večer je vrijeme kada se Eol transformira u lokaciju za uzbudljiv noćni provod gdje možete uživati u koktelima, odličnoj glazbi i svjetlima grada.

Eol je pokrenut kao rooftop bar, ali ovaj prostor ima mogućnost postati centar društvenih događanja u Omišu, posebice domjenaka i koncerata.

Foto: Promo

Nezaboravan pogled, bogata ponuda pića za najrazličitije ukuse i okuse, tradicionalni dalmatinski zalogaji, te profesionalno osoblje, čine Eol mjestom gdje ćemo se ugodno osjećati i uvijek rado vraćati.

https://www.instagram.com/eol_bar

https://m.facebook.com/Eolbar/

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije