Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKI ODNOSI

Roditelji kćeri ostavili gotovo milijun kuna nasljedstva, a sad sve traže natrag da kupe vikendicu!

Foto: Shutterestock
1/4
28.06.2019.
u 10:34

'Kako bi im vratila novac, morala bi prodati svoju kuću'

Britanka je u grupi ''Mumsnet'' podijelila svoju neobičnu obiteljsku situaciju. Njezini su joj roditelji darovali više od 800 000 kuna, a sad je traže povrat novca. Objasnila je kako joj je ta svota dana u nasljedstvo, a ona je u međuvremenu tim novcem kupila kuću. Roditelji je danas traže taj novac natrag kako bi si kupili vikendicu, što znači da bi djevojka trebala prodati svoju kuću, piše DailyMail

– Moji roditelji žele novac natrag jer žele kupiti vikendicu. Međutim, ja jedva uspijevam isplatiti svoju hipoteku. Da bih im vratila novac, morala bih prodati svoju kuću. Oni su svjesni toga te su mi rekli da će mi pomoći otplaćivati stanarinu, no svakako žele novac natrag kako bi mogli kupiti vikendicu – napisala je žena.

Brojni su korisnici grupe ostali zgroženi takvim ponašanjem te su joj iznijeli savjete.

Foto: Mumsnet

"Ja bih ih na tvojem mjestu tužila. Možda zvuči previše ekstremno, no to je ostavština, a ne pozajmica. Potraži dokaze koji će to potvrditi", "Nema šanse! Tebe će ostaviti bez doma, a sebi kupiti drugi? To je bizarna odluka!", "Jednostavno bi ih trebala odbiti! Reci da nisi spremna prodati svoju kuću", "Pitaj ih bi li mogla vratiti polovicu iznosa koji traže umjesto cijelog", bili su neki od komentara.

Samo 12 posto muškaraca u Hrvatskoj svaki dan obavlja kućanske poslove

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar maxist
maxist
22:17 28.06.2019.

neka provjeri jesu li joj uopće roditejli...........

SI
Sidro123
14:01 28.06.2019.

Divni neki roditelji nema šta

NE
nešperlin
10:50 28.06.2019.

Ostavština je poslije smrti a ovo je vjerojatno bila pozajmica a ona mislila da je poklon

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije