Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRITANKAMA MLADOST ISPRED ZRELOSTI

Robert Pattinson je najseksepilniji muškarac na svijetu

pattinson
Pixsell
24.02.2010.
u 15:10

Mladost i izgled nevinog dječarca Britankama je očito ispred zrelosti i mačo izgleda jer je 23-godišnji glumac iza sebe ostavio već iskusne ikone seksepila poput Georgea Clooneya, Davida Beckhama i Johnnyja Deepa.

Kristen Stewart prava je sretnica, barem kada se pita čitateljice britanskog časopisa  “Glamour” koje su njezina dečka Roberta Pattinsona proglasile najseksepilnijim muškarcem na svijetu.

Mladost i izgled nevinog dječarca Britankama je očito ispred zrelosti i mačo izgleda jer je 23-godišnji glumac iza sebe ostavio već iskusne ikone seksepila poput Georgea Clooneya koji se nalazi na sedmom mjestu, Davida Beckhama kojeg su čitateljice smjestile na četvrto mjesto i Johnnyja Deepa koji s osvojenim drugim mjestom Pattinsona slijedi u stopu. Iako ga histerične obožavateljice još od filma “Sumrak” opsjedaju na svakom koraku, Robertu, kaže on, i dalje nije jasno zbog čega tolika strka oko njega jer se ne doživljava natprosječno zgodnim i privlačnim.

U Glamourovoj anketi među prvih deset našli su se još Colin Firth, Justin Timberlake, Chace Crawford, Zac Efron, Brad Pitt i Hugh Jackman.

Komentara 5

MA
maxxxx
09:07 25.02.2010.

kužim da se ukusi razlikuju, ali da ovaj lik može biti najseksipilniji na SVIJETU!!! pa kud ide taj svijet!? kaže \'izgled nevinog dječarca\', a ovaj sa tim krivim nosom izgleda ko izbacivač u discu

FT
franjo.tahi
16:01 24.02.2010.

Udarna vijest u Bangladešu!!!

OB
-obrisani-
22:36 24.02.2010.

Vidi, pobjegao mu nos u lijevu stranu... Jel on to ljevičar? :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije