Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Gourmet

Purica, zelje, srdele i tartuf cijela hrvatska u sendviču

Opjevali smo ga kao Balašević u pjesmi “Al’se nekad dobro jelo, baš”. U jednom smo jelu – doduše impresivnih XXL dimenzija, objedinili hrvatsku gastronomiju
18. kolovoza 2016. u 11:00 0 komentara 108 prikaza
slano&slatko

Osmišljavali smo ga, kupovali, pekli, pržili, kuhali, rezali, premazivali, slagali i preslagivali... a kada je konačno bio gotov – snimili. Opjevali ga kao Balašević u pjesmi “Al’se nekad dobro jelo, baš”. U jednom smo jelu – doduše impresivnih XXL dimenzija, objedinili hrvatsku gastronomiju. Sve, baš sve što smo u njega stavili vrhunske su delicije koje smo prikupili od Istre i Kvarnera, preko Like, Zagorja i Međimurja do Slavonije, Dalmacije, Pelješca i Konavala. Neke smo kruhove sami ispekli, tartufe tražili, purice pekli... Evo kako nam je ispao, pročitajte u novom broju Slanog&Slatkog, u subotu, za 7 kuna uz Večernji list 

Plazma keksi
BAŠ KAO NEKADA
Stvari koje se godinama nisu promijenile, a svejedno ih obožavamo
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.