Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Prvo digitalno savjetovalište za trudnice i mame dostupno i u Hrvatskoj

Za sve roditeljske brige na raspolaganju vam je Savjetovalište Bebiron i stručna podrška pedijatrijskih sestara
17. svibnja 2021. u 16:39 95 prikaza
Savjetovalište Bebiron
Pogledajte galeriju 1/3

Vjerojatno smo svi upoznati s činjenicom kako nastaju bebe i svima nam je jasno da rode nemaju baš nikakve veze s tim, no ovog proljeća znak jedne rode donosi izvrsne vijesti svim roditeljima. Od sada je u Hrvatskoj dostupno jedino besplatno digitalno savjetovalište pod nazivom Savjetovalište Bebiron, čija je glavna svrha pomoći roditeljima umanjiti brige koje donosi roditeljstvo.

Većina roditelja zasigurno se barem jednom suočila sa situacijom u kojoj im je stručan savjet vezan uz zdravlje njihova djeteta bio potreban baš onda kada stručna osoba nije bila na raspolaganju. Od sada takvih situacija više neće biti jer je u Savjetovalištu Bebiron na raspolaganju stručno osoblje dostupno za sva pitanja vezana uz zdravlje djece, 24 sata na dan, svih 365 dana u godini. Za sve savjete, dvojbe ili upute roditelji se mogu obratiti kroz tri društvene mreže gdje Savjetovalište Bebiron posjeduje profil (Facebook, Instagram i Viber), a odgovor pedijatrijske sestre slijedi u najkraćem mogućem roku.

Brinuti se više ne moraju ni roditelji u iščekivanju, jer Savjetovalište Bebiron misli i na njih. Sva pitanja o trudnoći i ćudljivim pojavama koje je prate više nisu misterij. Brige o sadržaju torbe za rodilište, znakovi skorog porođaja ili, primjerice, jutarnje mučnine – sve su to teme koje potiču mnoga pitanja, a stručno osoblje Savjetovališta Bebiron nudi brze i pouzdane odgovore. Važno je naglasiti i kako nema potrebe za ustručavanjem od postavljanja manje ugodnih ili neugodnih pitanja jer je komunikacija potpuno anonimna i vidljiva isključivo članu koji uputi pitanje i medicinskom osoblju koje na njega odgovara.

Savjetovalište Bebiron | Autor : Valentina Katić  „Savjetovalište Bebiron nastalo je u Srbiji i zbog velikog zanimanja roditelja u vrlo kratkom roku postalo brzorastuća platforma. Ubrzo smo se pozicionirali kao vodeća digitalna platforma za majke iz cijele regije, što potvrđuje i činjenica da okupljamo više od 100.000 pratitelja na trima društvenim mrežama – Viberu, Facebooku i Instagramu. Presretni smo što od ovog proljeća uslugu možemo pružati i u Hrvatskoj te se sadržajno prilagoditi hrvatskom tržištu, a sve s ciljem pomoći roditeljima i onima koji će to tek postati“, izjavila je Valentina Katić, idejni tvorac Savjetovališta Bebiron.

Izvrsna je vijest i to što je korištenje usluge potpuno besplatno. Sve što je potrebno već danas napraviti jest pronaći Savjetovalište Bebiron na javnom Viber chatu, Facebooku ili Instagramu, zapratiti ga kako biste postali dio zajednice i postaviti pitanje koje vas muči. Savjetovalište Bebiron potrudit će se dati punu podršku svakom članu, bez obzira na dan u tjednu ili sat u danu.

Zašto čekati? Prekrižite jednu brigu više s roditeljskog popisa već danas i postanite član Savjetovališta Bebiron.

Savjetovalište Bebiron | Autor :

Ivana Paradžiković
Novi izazovi
Pogledajte koji je prvi javni angažman Ivana Paradžiković odradila nakon odlaska s Nove TV
Renault Twingo
DOBRA ODLUKA
Nakon dugo vremena sjela u auto i oduševila se