Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikada im dovoljno

Prosječna žena u ormaru skriva čak 39 pari cipela

victoria beckham
Pixsell
08.09.2011.
u 14:21

Svaki mjesec novi par priušti si 47% žena, a četiri od deset žena imaju najmanje pet pari cipela koje su nosile samo jednom

Da nošenje visokih potpetica ženama predstavlja veliko zadovoljstvo te da se u njima osjećaju seksi, pokazuje i istraživanje prema kojem prosječna žena u ormaru ima 39 pari cipela. Čak 27 posto žena priznalo je da ima kolekciju i veću od 50 pari, a svaka deseta kaže – što viša peta, to bolje, prenosi Daily Mail! Istraživanje portala MSN otkrilo je i da je 86% ispitanica patilo zbog nošenja omiljenih cipela, no više od polovice žena priznalo je da bi trpjelo bol zbog cipela u kojima izgledaju dobro.

Svaki mjesec novi par priušti si 47% žena, a četiri od deset žena imaju najmanje pet pari cipela koje su nosile samo jednom. Za 44 posto žena novac uložen u cipele isplati se jer se zbog visokih potpetica osjećaju atraktivnije.

Ključne riječi

Komentara 2

FE
Festina
14:34 08.09.2011.

A u hrvatskoj samo dva para prosecno...

Avatar gmail
gmail
18:23 08.09.2011.

Kako ja sad svojoj ženi da priopćim kako je ispodprosječna: duša moja. Kraljica je i kad je bosa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije