Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divna priča

Pronašla je bivšeg na internetu - nakon 15 godina: Danas su se vjenčali i zasnovali obitelj

oliviamai/Instagram
03.02.2022.
u 12:27

Iako su oboje imali nove partnere, nisu mogli prestati misliti jedno o drugome...

Olivia Mai, 40-godišnja učiteljica iz SAD-a imala je samo 14 godina kada je upoznala Tama, dvije godine starijeg mladića, na jednoj zabavi. Bili su zajedno tri godine, a onda je on otišao studirati u drugi, daleki grad, i razdvojili su se.

Iako su oboje imali nove partnere, nisu mogli prestati misliti jedno o drugome, a onda je ona 2014., kada se rastala, odlučila napraviti prvi korak. Pronašla ga je na Facebooku, tri mjeseca su se dopisivali, a onda je on preselio iz Atlante u Kaliforniju kod nje.

Kako prenosi Metro, par se zaručio samo godinu dana kasnije, a u siječnju 2016. godine dobili su sina Alexa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Mai (@mrsoliviamai)

Vjenčanje na Zoom-u! Upoznali su se tijekom pandemije, nikada se nisu vidjeli uživo: "Nikada nisam mislila da će se ovo meni dogoditi!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Mai (@mrsoliviamai)

Kažu kako su kao tinejdžeri imali prekrasan odnos, ali nije bilo pravo vrijeme da se isti održi. "Oboje smo imali različite živote i nisam mislila da ćemo ikada više moći biti zajedno. Ipak, pronašla sam ga i pitala u jednom trenutku želi li nam dati još jednu priliku. Odmah je pristao."

Danas su, kažu, opet nerazdvojni i sretni jer su zajedno.

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina

1/18

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije