Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Proizvodi za zubnu higijenu koji će ispuniti vaša očekivanja? Isprobajte Jordan!

Jordan proizvodi
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
27.01.2017.
u 08:30

Ova norveška marka proizvoda za zubnu higijenu već više od 175 godina donosi osmijeh na lica svojih korisnika. Kao vodeći proizvođač inovativnih proizvoda za zubnu higijenu u Skandinaviji, Jordan odlikuje jednostavan i privlačan dizajn čemu svjedoče brojne dizajnerske nagrade. Jordan stalno razvija nove oblike proizvoda, a osim četkica za zube za odrasle i za djecu, obuhvaća i druga pomoćna sredstva za čišćenje međuzubnih prostora – zubne konce i međuzubne četkice koji osiguravaju zdravu higijenu zuba ujutro i navečer.

Odabir pravilne četkice za zube je prvi i najvažniji korak prema održavanju pravilne zubne higijene. Uživajte u različitim paletama boja Jordan četkica i različitoj debljini vlakana – soft i medium hard.

Jordan Individual serija

Foto: Promo

Za djecu je Jordan kreirao zanimljive četkice koje uče djecu pravilnom četkanju zuba. Step 1, 2 i 3 su prilagođene i izgledom i vlaknima različitim potrebama higijene zuba djece, ovisno o njihovoj dobi. Tako se Step 1 četkica može i koristiti kao prsten za žvakanje.

Jordan Step 1 za dob 0-2 g.

Foto: Promo

Sve dječje četkice imaju posebno obojana vlakna koje služe kao indikator koliko paste za zube koristiti.

Jordan Step 2 i 3

Foto: Promo

Međutim, četkicom za zube se mogu očistiti samo one površine koje možemo vidjeti. A što je s prostorima između zuba?

Postoji cijela linija zubnih konaca koji zadovoljavaju sve potrebe korisnika, čak i one najzahtjevnije – za uske ili šire međuzubne prostore, zadebljani sa spužvicom ili u obliku trake.

Jordan zubni konci Easy Slide, Expand Fresh i Multi Action

Foto: Promo

Jordan – norveška kvaliteta!

Jordan proizvode za oralnu higijenu možete kupiti putem web trgovine www.zdrav-osmijeh.com, u pojedinim ljekarnama, Müller i Bipa drogerijama te Billa prodavaonicama.

Želite prijaviti greške?