Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napravite sami

Prirodni piling za lice – zdrava i lijepa koža kod kuće

Maska za lice
Foto: Shutterstock
1/6
13.03.2017.
u 14:10

Delikatno odnošenje prema koži lica ključno je kako biste prevenirali oštećenja površinskog sloja i mogućnost nastanka ožiljaka.

Prirodni piling za lice predstavlja najbolji način za uklanjanje odumrlih stanica i nečistoća s kože, a mi vam donosimo nekoliko recepata koje možete napraviti kod kuće, uštedjeti i prirodno njegovati kožu.

Piling je potrebno raditi svaki tjedan kako bismo spriječili začepljenje pora i stimulirali kožu da bude sjajnija i zdravija.

Pravilno nanošenje pilinga ne zahtijeva agresivno trljanje kože već naprotiv, nježno masiranje kože kružnim pokretima.

Delikatno odnošenje prema koži lica ključno je kako biste prevenirali oštećenja površinskog sloja i mogućnost nastanka ožiljaka.

Kako napraviti prirodne pilinge za svaki tip kože pročitajte na portalu Kreni zdravo. 

>>Nevjerojatan razlog da u šampon za kosu stavite žlicu šećera

>>Želite besprijekornu kožu? Ove savjete morate slijediti prije 30. godine!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije