Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Idemo u školu

Prima dječje i mladenačke sobe - za sretno i bezbrižno djetinjstvo

Sve su dostupne u bogatoj paleti boja, a modularan dizajn omogućuje da odabirom elemenata kreirate savršeno mjesto za učenje i uživanje.
29. kolovoza 2019. u 09:32 886 prikaza
Prima dječje i mladenačke sobe
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/10

Poticajno okruženje za učenje i igru iznimno je važno za razvoj svakog djeteta. U svojoj sobi trebaju se osjećati ugodno i slobodno kako bi rasla sretno. Funkcionalnost, sigurnost,  kvaliteta i suvremeni dizajn osnovne su karakteristike programa Priminih dječjih i mladenačkih soba. Svi su oni osmišljeni i proizvedeni u Primi sa željom da ispune zahtjeve djece svih uzrasta.

Brojnim elementima prilagođavaju se svakom prostoru i potrebama djeteta u različitim fazama odrastanja. Sve su dostupne u bogatoj paleti boja, a modularan dizajn omogućuje da odabirom elemenata kreirate savršeno mjesto za učenje i uživanje.

Prima dječje i mladenačke sobe | Autor : Promo Foto: Promo

Ormari različitih dimenzija, s kliznim ili klasičnim vratima, više modela radnih stolova, otvoreni i zatvoreni poličari za dodatno odlaganje te kreveti s ladicama za pohranu ili dodatan ležaj - samo su dio bogate ponude.

U svim Prima salonima očekuju vas uštede do 50% na elemente dječjih i mladenačkih soba, a za potpuno opremanje možete ostvariti dodatne uštede na uredske stolice, jastuke i madrace. Uštede vrijede do 15. rujna.

Vrtovi Hrvatske
Mala škola imuniteta:
Koji vitamini i minerali brane naše tijelo?
PBZ
#OSTAJEMDOMA
Plaćaj račune i upravljaj svojim financijama online: savjeti za organizaciju bez odlazaka u poslovnicu banke