Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva ideja

Preživjela je 97 dana samo od napitaka i zraka: Jedem `zrak` i osjećam se super

Audra
Foto: Instagram
1/4
14.07.2019.
u 06:46

U potrazi za načinom prehrane koji bi joj omogućio "savršenu liniju", isprobala je i vegansku tijekom četiri godine, no rezultati je nisu "očarali".

Audra Bear, 25- godišnjakinja je iz Minnesote, koja se odlučila na drastičnu dijetu. 

U potrazi za načinom prehrane koji bi joj omogućio "savršenu liniju", isprobala je i vegansku tijekom četiri godine, no rezultati je nisu "očarali". 

Odlučila je odreći se čvrste hrane, odnosno, piti napitke i vježbati disanje. Tehnike disanja nezaobilazne su u jogi, a Audra tvrdi kako se nikada nije osjećala bolje otkada "jede zrak". 

Svaki dan vježba disanje najmanje 40 minuta i konzumira samo napitke poput čaja, sokova, smoothija od voća i povrća, kokosove vode...

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Nakon što joj je ovakav način prehrane i životnog stila ušao u naviku, sada "jede zrak", kako tvrdi, od jednog do tri sata na dan kroz vježbe disanja. To joj, pojašanjava, daje energiju, potiče rad mozga i detoksira tijelo i vitalne organe. 

Na Instagram profilu objavljuje fotografije, no neki od njenih 14 tisuća obožavatelja, koliko joj prati profil, napisali su joj kako izgleda znatno starije i da joj ova odluka nije dobra. Neki su komentirali kako izgleda odlično i kako je najbitnije kako se ona u svom tijelu osjeća, a neki su ironično napisali kako je " anoreksija najbolja", dok su drugi pokušavali uvjeriti da se vrati na "normalan" način prehrane zbog vlastitog zdravlja. 

S tim se slažu i stručnjaci koji upozoravaju da detoksikacija tijela, kakva se provodi napicima, nije dugoročno zdrav izbor. Nakon "čišćenja" organa", trebalo bi nastaviti konzumirati hranu uobičajeno kako bi tijelo dobivalo sve potrebne nutritijente. 

Pogledajte i video Ispala joj kosa nakon blajhanja pred kamerom

 

Ključne riječi

Komentara 2

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
07:00 14.07.2019.

Onaj tko previše guta zraka, dobije vjetrove, i to opasne

DO
Dolac68
07:19 14.07.2019.

Stara fora, pa ja to koristim godinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije