Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
boji se istine

'Prevarila sam supruga sa šefom kako bih dobila promociju, ali sada se osjećam krivo'

shutterstock
24.11.2020.
u 21:25

On joj je obećao posao menadžera, ali se ona sada osjeća krivom pa pita stručnjakinju treba li sve priznati svom suprugu.

- Riskirala sam svoj brak da bih imala seks sa šefom kako bi dobila promociju. Sada kada sam dobila posao, osjećam se krivo - napisala je jedna žena za The Sun.

Ona ima 33 godine, a posljednje tri godine radi kao nadzornik u tvornici hrane. Njezin suprug lani je osnovao vlastiti posao vodeći prodavaonicu karata, ali budući da je nov, nije se kvalificirao za bilo kakve potpore ili isplate od Vlade tijekom pandemije i stvari su ih financijski jako pogodile.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Nakon tri mjeseca karantene, vratila se na posao te saznala da je njezin menadžer otišao u mirovinu. Njegovo radno mjesto sada je bilo slobodno, a ona ga je iznimno htjela jer je više plaćen nego njezin sadašnji posao. Stoga je odlučila zavesti svog direktora kako bi imala prednost kod dobivanja posla. 

Jedne noći nakon kraja radnog vremena, došla je u njegov ured, zavela ga te su se poseksali. On joj je obećao posao menadžera, ali se ona sada osjeća krivo pa pita stručnjakinju treba li sve priznati svom suprugu.

- Vjerojatno je najbolje da ništa ne govorite. To bi vas moglo osloboditi krivnje, ali ne bi postigli ništa pozitivno. Važnije je prihvatiti da ste učinili veliku pogrešku i zavjetovati se da više nikada nećete učiniti nešto slično.

Što se tiče te promocije, skupite hrabrosti da ponovno razgovarate sa svojim direktorom. Recite mu da se, iskreno, sada pitate ima li možda iskusnijih kolega prikladnijih za posao od vas. Dodajte da ste shvatili da ste prekoračili granicu izdajući svog muža i odsad ćete svoju vezu održavati isključivo profesionalnom - odgovorila joj je Deidre.

Kakva je budućnost umirovljenika u Hrvatskoj? Do 2030. svaki četvrti stanovnik će imati više od 65 godina:

Komentara 3

GO
goriodgorijeg
23:08 24.11.2020.

A koja nije prevarila muža zbog boljeg statusa u firmi?????

MO
montello
18:27 25.11.2020.

bezobrazna zenska, ne voli nista osim sebe inovca.

Avatar Tombstone
Tombstone
22:32 24.11.2020.

Dakle "Deidre" joj savjetuje potez koji vodi do sigurnog otkaza a i toga da ce muz pokusa li "se boriti" saznati zbog cega je dobila otkaz. Sve o njoj je jasno pa aamo trwba nastaviti napredak u svom stilu. Naravno, ak je disa ozenjen i tu trwba iskoristiti priliku i u slucaju potrebe ucjenom doci do zeljenog cilja. Takve osobe kao ova zena su poznate po tome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije