Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjeti

Pranje prozora lakše je nego ikad: Do blistavo čistih prozora sa samo dva sastojka koja imate kod kuće

Shutterstock
27.06.2020.
u 07:00

Za blistave prozore potrebne su vam dvije stvari koje vjerojatno već imate u kućanstvu, a ova metoda čišćenja zahtjeva minimalni trud.

U Facebook grupi fanova popularne blogerice Sophie Hinchliffe, poznatije kao Mrs. Hinch, jedna obožavateljica podijelila je kako očistiti prozore uz minimalan napor i sa samo dvije stvari.  Grupa 'Mrs. Hinch Made Me Do It' ima 175 000 članova, a mnoštvo njih oduševilo se ovim savjetom.

U nekim zemljama za vrijeme pauze za ručak stignete i odspavati!

Prvo, izbjegavajte prskati sredstva direktno na prozor. Umjesto toga u toploj vodi pomiješajte tekućinu za pranje prozora s malo omekšivača za rublje, a nakon pranja, prozore obriše mekanom krpom od mikrovlakana kako bi uklonila višak vode. Prozori, kako kaže, budu besprijekorno čisti. 

Objasnila je i da omekšivač savršeno opere sve mrlje, a dodatni je plus, kaže, svjež miris koji ostaje u prostoriji.

Komentara 1

DG
dana11042004@gmail.com
12:13 27.06.2020.

Meni se najbolje izglancaju s papirnatim ručnikom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije