Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODNI SPEKTAKL

Poznati pohrlili na Quelle Fashion.hr

12.02.2009.
u 23:55

Nije bilo sumnje da je barokni grad u četvrtak navečer bio centar hrvatske mode uz mnoštvo poznatih i manje poznatih lica gladnih novih modnih poslastica. Organizacija koja je od početka besprijekorno funkcionirala obećavala je potpuni užitak u revijama bez naguravanja i manjka sjedala što je slučaj na sličnim događanjima. A od poznatih lica u revijama su iz prvog reda uživali Lejla Šehović i Tarik Filipović, Neven Ciganović, Anita Ðuzel i Ante Gotovac čija je "Simonica" nosila reviju Ivice Skoke.

REVIJE PRVOG DANA:
Varijacija crne: Od minimalizma do romantike

"U posljednje vrijeme potpuno sam se posvetila glazbenoj karijeri, ali sam samo zbog svog dobrog prijatelja Ivice Skoke odlučila opet stati na pistu", otkrila nam je Simona.

Modni spektakl u rodnom gradu nisu propustile ni trenutno vjerojatno najveće zvijezde u Varaždinu, grupa Voodoo Lizards koja je bez obzira na ludnicu koja ih prati prije skorašnjeg puta u Los Angeles našla vremena i vidjeti što se nosi. "Moramo znati kakvi su trendovi kako bismo se za Ameriku dobro odjenuli", rekao je bubnjar Saša Maček.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije