Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo terapeutkinji

Požalila se na susjede: "Stalno čujem kako se seksaju, što me samo podsjeti da mi to više skoro uopće ne radimo"

Shuttershock
15.01.2023.
u 01:00

Trebam li im nešto reći? Ne poznajem ženu dobro i ne želim je osramotiti, a vjerojatno ni nema pojma da možemo čuti što oni rade u spavaćoj sobi, kaže.

Suprug i ja smo oboje u tridesetima, a imamo dvoje male djece. Moj problem možda zvuči malo čudno, ali smeta mi što se naši susjedi, koji su barem 15 godina stariji od nas, stalno jako bučno seksaju, napisala je anonimna žena u pismu terapeutkinji i Mirror kolumnistici, Colleen.

To ne samo da ju, kaže, živcira već se osjeća i pomalo loše i posramljeno jer njihov seks samo naglašava činjenicu da ona i suprug već jako rijetko imaju spolne odnose.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

1/5

"Više ni ne znam koliko smo puta mi ležali u krevetu okrenuti jedno drugom leđima i pokušavali zaspati, te slušali njihovu kasnonoćnu zabavu", napisala je.

- Trebam li im nešto reći? Ne poznajem ženu dobro i ne želim je osramotiti, a vjerojatno ni nema pojma da možemo čuti što oni rade u spavaćoj sobi - rekla je.

"A drugo, kako bih se trebala pozabaviti temom seksa sa svojim mužem? Nije baš dobar u dijeljenju osjećaja, ali ušli smo u kolotečinu i brinem se da, ako se iz nje ne izvučemo, više nikada nećemo voditi ljubav..."

- Umjesto da svojoj susjedi kažete da ih čujete dok se seksaju, sljedeći put kad je vidite započnite razgovor kako ne možete vjerovati koliko su tanki zidovi i kako se sve iz susjednog stana čuje... - kaže Colleen.

"Mogli biste reći: 'Nadam se da moja djeca nisu previše bučna', a ona će vjerojatno shvatiti da su možda oni ti koji su bučni, a pritom se neće uvrijediti".

"Što se tiče kolotečine vaše veze, bojim se da je jedini izlaz razgovor sa suprugom i da mu jasno kažete kako se osjećate. Nije uvijek lako razgovarati o seksu, pogotovo ako imate partnera koji nije dobar u otvaranju, ali to morate učiniti. Nađite vrijeme kada ste samo vas dvoje, bez ikakvih smetnji, i pitajte ga što misli o vašem ljubavnom životu jer mislite da mu je potrebno malo više pažnje."

- Intimnost i želja za seksom se njeguju izvan spavaće sobe – nježnošću i predanošću iz dana u dan. Ako to ne učinite, izgubiti ćete se u trčanju u školu, brigu o djeci, kuhanju, čišćenju i vremenu za spavanje. Možete obnoviti romantiku, ali morate se potruditi - poručila joj j terapeutkinja.

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak...

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
15:16 16.01.2023.

Ma nadi drugu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije