Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li pretjerao?

Požalila se dečku da se osjeća debelo, a njegov odgovor podijelio ljude - neke je dobro nasmijao, neke naljutio

Dopisivanje
Shutterstock
14.01.2022.
u 12:26

Dečko je bio brutalno iskren i nije htio "zamotavati" svoje mišljenje.

Hannah, korisnica TikToka iz Britanije sa Španjolskom adresom, pokrenula je raspravu i postala viralna nakon što je podijelila poruke koje je izmijenila s dečkom, a tiču se njezinog fizičkog izgleda.

Poslala mu je poruku da se trenutno osjeća debelo, a očekivala je neki odgovor koji će joj malo podići samopouzdanje, ali dečko je bio brutalno iskren. 

"Ako se osjećaš debelo, nemoj jesti za više osoba. Ne znam što bih ti drugo rekao, dušo", napisao je i tim odgovorom nasmijao, ali i naljutio mnoge korisnike koji su pogledali video djevojke, pa je nastala prava rasprava u komentarima, prenosi The Sun.

Neki su joj pisali da se nadaju da je sada već postao bivši dečko, a Hannah je iznenadila odgovorom da je. 

Bilo je i onih koji su zauzeli njegovu stranu: "Što ti je trebao napisati? Svi se ponašate kao da je u krivu, a nije", napisao je netko.

Pojedinci smatraju da je trebao imati malo više obzira i nježnosti, jer mu je djevojka upravo priznala da se ne osjeća dobro ni privlačno, ali drugi dio smatra da je uredu biti ovako iskren sa svojom djevojkom.

@rodrickssimp_ He didn’t even send a tw. #fyp #4u #heartbroken #men #fypシ ♬ Cigarette Daydreams (Unpeeled) - Cage The Elephant

 U dopisivanju često koristite emoji srca? Evo što svako od njih označava

Dopisivanje
1/16
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije