Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sada je zadovoljna

Potrošila je 28 tisuća eura na operacije uljepšavanja: ‘Nekad samu sebe ne prepoznajem’

YouTube/Instagram/@MiaDio
25.05.2023.
u 15:30

Tvrdi da je bila toliko ružna da je operacije smatrala nužnima

Iako kaže da se većinom ne prepoznaje i da joj se veći dio lica ne miče, zvijezda društvenih medija, Mia Dio je zadovoljna svojim novim izgledom. Naime, obožavateljica kozmetičkih tretmana priznala je da je potrošila 28.748 eura na tretmane kako bi poboljšala svoje lice.  Mia je na internetu podijelila popis svih tretmana koje je napravila, piše The Sun.

Mia je otkrila da je počela s operacijama i tretmanima sa samo 16 godina. "Zapravo sam počela jako mlada, upotrijebila sam lažnu osobnu iskaznicu u dobi od 16 godina da bih dobila filer za usne." Mia je rekla da se nakon prvog filera vraćala po još.

VEZANI ČLANCI:

"Ovdje postajem ovisna o filerima za usne. Počinjem željeti izgledati kao Bratz lutka, pazite, još uvijek imam 16, 17, 18 godina, samo postajem sve veća i veća i veća. Odlučila sam se za najjeftiniji filer u tom trenutku pa ni ne znam što sam stavljala u usne", kaže Mia. "Konačno sam imala dovoljno novca da sredim nos pa sam odmah nakon mature uplatila polog i otišla na rinoplastiku. Sredila sam samo vrh nosa, i rezultat je bio toliko sličan mom prirodnom nosu, samo je postao malo više uglat, što mi je zapravo samo podiglo lice", objasnila je.Nakon srednje škole Mia je potrošila 4600 eura na sređivanje nosa.

Mia je zatim počela eksperimentirati s botoksom kako bi spriječila pojavu bora. "Također sam počela eksperimentirati s botoks zahvatima, a u jednom trenutku sam počela eksperimentirati s Fox Eye Liftom, zvuči ludo, znam da vam u osnovi stavljaju niti ispod kože i povlače kožu dajući vam ovakav lifting lica. Iako je bilo jako zabavno eksperimentirati s ovim, rezultati nisu dugotrajni", rekla je Mia te priznala kako unatoč kratkotrajnim rezultatima, i dalje koristi tretmane za važne prigode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Dio (@miiadio)

Nakon ovoga Mia je otputovala i u Tursku kako bi sredila zube. "Poslala sam poruku stomatološkoj klinici u Bodrumu u Turskoj, napravila sam 20 porculanskih ljuskica - dodala je Mia koja je od tada imala više botoks tretmana, filere u jagodicama, a sve to dotjeruje svakih nekoliko mjeseci. Influencerica i obožavateljica kozmetičkih tretmana je također operirala i grudi. 

Djevojka otkrila: 'Želim izgledati kao Barbie, ali obitelj me se odrekla zbog plastičnih operacija'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije