Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumica je već počela primati čestitke prijatelja

Posjet ginekologu potvrdio kako je Penelope Cruz u blaženom stanju

Penelope Cruz
Pixsell
23.09.2009.
u 15:00

Još prošli tjedan glumica je sve uvjeravala kako su glasine o njezinoj trudnoći neistinite te kako ona i Javier ne očekuju bebu. No, čini se da je dim ipak bio na dobrom mjestu.

Penelope Cruz uhvaćena je u laži. Proteklih tjedana pokušala je uvjeriti sve kako su napisi o njezinoj trudnoći neistiniti, no ovih je dana sa svojim dečkom Javierom Bardemom bila kod ginekologa i time barem djelomično potvrdila glasine o trudnoći.

Prošli tjedan par je uhvaćen kako izlazi iz ginekološke ordinacije iz klinike Ruber u Madridu. Samo tjedan dana prije toga na filmskom festivalu u Torontu uvjeravala je novinare da nije u blaženom stanju.

– Prijatelji su mi već počeli slati darove i čestitke, a ja sam ih morala uvjeravati da beba nije na putu – rekla je tada lijepa Penelope. Ako su ova šuškanja istinita, i Penelopi i Javieru to će biti prvo dijete.

Sa zgodnim Javierom 35-godišnja glumica u vezi je dvije godine. Prije toga godinama su bili prijatelji. Penelope je najbliže oltaru bila s Tomom Cruiseom i Mathewom McConaugheyem, dok je Javier dugo bio u vezi s djevojkom Christinom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije