Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suho pranje

Pokazala pravi način: Cijelo vrijeme pogrešno nanosite šampon za kosu

shutterstock
25.08.2020.
u 11:45

Stvar je samo u vremenu nanošenja suhog šampona za kosu.

Kad trebate malo osvježiti kosu, vjerojatno ste navikli koristiti suhi šampon za kosu prije nego što izađete van iz kuće, no često sve završi tako da pokušavate ukloniti bijeli puderasti trag s kose i odjeće. No to je zapravo pogrešan način korištenja suhog šampona za kosu, kako tvrdi stručnjakinja Nigella Lawson, prenosi metro.co.uk.

- Kosu našpricajte prije spavanja i kad se probudit, ujutro će biti savršeno čista, bez prljavštine i masnoće - tvrdi Lawson. Ona također kaže da jeftini suhi šampon za kosu djeluje jednako učinkovito kao i skuplji, jedino što je njoj bitno je miris samog šampona. 

Stručnajci kao univerzalno pravilo kod suhog šampona uvijek ističu da on nije zamjena za šampon i vodu. Iako je suhi šampon praktičan, ne treba zaboraviti da će on samo prekriti pravi problem, ne ga i riješiti. Također, ovaj šampon može negativno utjecati na tjeme. Isušiti ga ili izazvati perut pa se ne preporučuje prečesto ga koristiti. 

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao burnu raspravu:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije