Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema povjerenja

'Počinjem sumnjati da me djevojka vara sa svojim bivšim dečkom svaki put kad me nema'

shutterstock
26.11.2021.
u 21:00

On svaki vikend igra ragbi i nema ga po cijele dane doma, a sumnja da za to vrijeme njegova djevojka spava sa svojim bivšim dečkom.

- Uvjeren sam da svaki put kada odem igrati ragbi za vikend, moja djevojka skoči natrag u krevet sa svojim bivšim. Pronašao sam poruke koje to dokazuju, ali joj još nisam rekao da znam. Jednostavno ne mogu vjerovati da je mislila da će se moći izvući - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Zajedno su već dvije godine, a veza im je uvijek bila odlična. Seks im je nevjerojatan - ona je prilično samouvjerena, pa redovito isprobavaju nove stvari. Jedini problem je njegov raspored. Igra ragbi subotom i nedjeljom pa je često izvan kuće cijeli vikend.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

- Činilo se da mojoj djevojci to nikad nije smetalo. Uvijek bi tvrdila da ima "planove s djevojkama" ili da ide posjetiti svoju sestru. Glupo, ali vjerovao sam joj. No, uhvatio sam je kako se dopisuje s bivšim dečkom. Od tada se osjećam loše. Znam da je sebično od mene očekivati ​​da svaki vikend radi svoje, pa jesam li zaslužio ovo? - nastavio je.

- Ne možete jednostavno nastaviti, a da joj ne kažete da znate da nešto nije u redu. Umjesto da priznate da čitate njezine poruke, što otvara potpuno drugačiji problem, objasnite da osjećate da je došlo do promjene u vašem odnosu. Pitajte je želi li još uvijek biti zajedno i koje promjene bi htjela. Objasnite da je povjerenje postalo problem i da će se morati potruditi da vas uvjeri da želi biti s vama. Ako ima problem s tim da igrate ragbi cijeli vikend, mora vam reći. Možete obnoviti svoj odnos, ali oboje morate htjeti raditi na tome - odgovorila mu je Deidre.

Stiglo je vrijeme struganja leda sa stakala auta: Napravite otopinu koja će led otopiti za par sekundi!

Ključne riječi

Komentara 3

OC
OCB
08:30 27.11.2021.

Spakiraj kufere i ispari. Neće tu nikada biti bolje. Samo bi mogao hraniti tuđu djecu i na koncu, plaćati alimentaciju i uzdržavanje bivše. Sad zamisli: teško radiš da bi zaradio za plaćanje nabrojanog, a ona sa tim novcem kupuje delicije svom ljubavniku...

JM
Jmjm
06:41 27.11.2021.

To odmah otjeraj dok nisi pistao zvani ,,tata,,i trazi drugu

VI
vidum
09:14 27.11.2021.

Samo se bavi najpopularnijim ženskim sportom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije