Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi rekao

Pitala na Twitteru je li ženama privlačnije da muškarac sve financira ili vole biti samostalne

shutterstock
05.03.2020.
u 09:10

Iako se još uvijek smatra da je pristojno kada muškarac samo plati na prvom spoju, postoje li žene koje žele da muškarac nastavi plaćati sve i u vezi?

Juliana Stewart iz Londona na svom Twitter profilu pokrenula je anketu kako bi pokazala istinu: žele li žene da u vezi podjednako plaćaju račune ili da muškarac sve samostalno plaća, to jest skrbi se o njima. U objavi je napisala: "Djevojke, što je privlačnije? Veza u kojoj podjednako plaćate sve, račune, spojeve, putovanja, najam ili kada muškarac opskrbljuje sve, što znači da ne morate raditi ako nećete jer on brine o svemu."

Saznajte kakva su razmišljanja mladih u Hrvatskoj i kakvog partnera žele:

Iako su u komentarima bila podijeljena mišljenja, njena anketa je pokazala da je čak 63 posto žena privlačnije kada njihov partner skrbi i brine o njima, to jest plaća sve, ok je samo 37 posto žena odabralo modernu vezu u kojima partneri dijele sve jednako i plaćaju sve zajednički, prenosi Daily Mail.

"Žene su stvarno birale podjednaku vezu? U kojem svijetu?", komentirala je jedna djevojka, dok se druga složila: "Ako želite djecu i želite ih sami odgajati, privlačnije je kad znate da imate muškarca koji će moći brinuti o vama te je financijski odgovoran i darežljiv." Neki su govorili da sve ovisi o situaciji u kojoj se nalazite: "Teško pitanje. U vezi želite da i druga osoba pruža i pridodaje svemu, ali zapravo ovisi o paru. Ja opskrbljujem svoju suprugu kako bi ona mogla ostati doma i brinuti se o djeci, kuhati, čistiti..."

Ipak, bilo je i žena koje su bile za podjednaku vezu i tražile su jednakost u svemu. "Mogu sama sebe opskrbljivati i to očekujem od svog partnera. Sretna sam kad pridodajem vezi u stvarima koje radimo zajedno jer smatram da smo tim i to poštujem", napisala je jedna žena. Jedan muškarac se skužio: "To je tužno. Što one pridodaju vezi? Nadam se nešto više osim lijepog izgleda. Drago mi je da sam već upoznao svoju suprugu jer ovo je stvarno loše."

Kumice s Trešnjveačkog placa podijeile su savjete za vječnu ljubav:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler
Idler
20:51 05.03.2020.

A jel bi mogli pitat muške nekaj o tomu, ono, jel bi mel rad žensku kaj vas bi oboje financirala 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije