Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sezonski
Povratak na članak

Piletina s maslacem i medvjeđim lukom: Jednom riječju – savršeno!

Medvjeđi luk, srijemuš, divlji luk... više je naziva za ovu jedinstvenu samoniklu biljku iz obitelji Allium čijih je pozitivnih učinaka na zdravlje toliko da ne stanu u ovaj maleni okvir. Ništa se manje ne bi trebalo pisati i o njezinoj kulinarskoj vrijednosti. Kad je u pitanju ovo jelo, maslac aromatiziran medvjeđim lukom prženim pilećim prsima dat će posve novu dimenziju.

Komentari 1

Avatar NancyAT87
NancyAT87
07:20 04.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­K­i︆­s︆­s︆­t­ok︆­.︆­c︆­o︆­m

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.