Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talentirani pas

Ovčar Riley "odlajao" Toxic bolje od Britney: Njih dvoje trebaju snimiti duet!

Foto: Shutterstock
1/2
08.04.2019.
u 13:02

Mnogi su se složili kako bi Britney trebala napraviti i službenu suradnju s talentiranim psom

Korisnik Twittera, Matthew Hardin, objavio je video svojeg psa Rileyja koji je pjevao ni manje ni više nego Britney Spears. 'Umišljam li ili Riley zvuči kao da pjeva 'Toxic' od Britney Spears?' napisao je Matthew.

Video raspjevanog psa na Youtubeu stopljen je sa stvarnim videom popularnog hita iz 2003. godine te je izvjesno kako se melodije uistinu preklapaju.

Simpatična snimka tako je oduševila brojne korisnike na Twitteru, a mnogi su se složili kako bi Britney trebala napraviti i službenu suradnju s talentiranim psom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije