Mnogi i dalje ne znaju: Pere li se pileće meso prije pečenja ili ne?
Koje sve pogreške mnogi i dalje rade pri pripremi mesa, a neke zaista mogu biti opasne
Komentari 10
Ako ste rukama dodirnuli piletinu odsjeci si ruke... uputstvo za one koji su upravo sišli sa stabla i uspravno hodaju.
Fino jesti svinjetinu ili govedinu ....
Novinari na vecernjem se ponasaju ko da smo maloumni pa nam djele glupe savjete. Ja sam onda trebala vec odavno bit mrtva jer uvjek perem pilece meso, a i moja mama ga prala i ona i nista nam nije. Samoo vi glupi novinari nemojte prat pilece meso a nas ne gnjavite sa tim vasim glupim savjetima, nepada mi napamet da pecem pilece meso a da ga ne operem i svaka budala zna da se noz i daska na kojoj se reze meso mora da se opere, ti vasi savjeti su vise nego bezvezni i beskorisni
Čiste budalaštine.
Pileća prsa izrežite na kockice i na maslacu malo prepržite, posolite, malo vegete i podlijte vodom neka se dinsta, dodajte i narezane šampinjone, neka se dinsta dok piletina i šampinjoni ne omekšaaju, pri kraju ulijte 0,5 l vrhnja za kuhanje a nakon toga vrećicu permezana, par minuta da prokuha i ,bijeli, saft je gotov; istovremeno skuhajte špagete i prelijte saftom, jelo za prste polizati, i brzo gotovo
Korisni savjeti za one koji to još ne znaju.
......znaci piletina je zarazna po defaultu.....salmonela se neutralizira na preko 80 stepeni
Ajde, upravo sam napohao kilu iste...
ahahaaa, jel ovo huffington post ili daily mail.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Jedna od najvećih pogrešaka je izgubiti vrijeme čitajući ovakve "savjete".