Naslovnica Lifestyle Putovanja

Ovo je bazen s najboljim pogledom na svijetu. Znate li gdje se nalazi?

Bazen u ovom hotelu dug je 16 metara, širok je pet, a sadrži slanu vodu grijanu na 32 Celzijeva stupnja tijekom cijele godine i gleda na prekrasan krajolik dok je vama zajamčena privatnost.
11. veljače 2019. u 15:14 12 komentara 6052 prikaza
Miramonti Boutique Hotel
Foto: Miramonti Boutique Hotel
Pogledajte galeriju 1/3

Ako je uživanje u bazenu dok vas okružuje nevjerojatni  krajolik, vaš omiljeni način odmaranja i "punjenja baterija", onda zavirite u ovomjesečni broj easyJet’s Traveller magazina. 

Riječ astrologa Blizanci u New York, a Vage u Pariz: Kamo putovati u 2019. prema horoskopskom znaku?

Hotel koji ima bazen s najboljim pogledom na svijetu, prema magazinu, nalazi se u Italiji. Riječ je o Miramonti Boutique Hotelu u južnom Tirolu, regiji koja se nalazi na samom sjeveru Italije, uz granicu s Austrijom i Švicarskom, na području planinskih lanaca Dolomita i Alpa. Meka je za ljubitelje zimskih sportova. 

Bazen u ovom hotelu dug je 16 metara, širok je pet, a sadrži slanu vodu grijanu na 32 Celzijeva stupnja tijekom cijele godine i gleda na prekrasan krajolik dok je vama zajamčena privatnost.

Miramonti Boutique Hotel | Autor : Miramonti Boutique Hotel Foto: Miramonti Boutique Hotel Foto:  Miramonti Boutique Hotel

Hotel je smješten nedaleko grada Merano, a u njemu su se snimali i neke scene filma o James Bondu, Špijun koji me je volio iz 1977. godine.

Emirates, flydubai komplementarna mreža FlyDubai s novim linijama prema Napulju i Budimpešti, uskoro i letovi za Kozhikode u Indiji

Hotel vodi bračni par Carmen Kruselburger i Klaus Alber, a prvotna je ideja bila da to bude trosobni guesthouse, ali postao je luksuzni hotel s 36 soba, tri restorana, spa prostorom i bazenom. Ovo ćete zadovoljstvo za pet noći platiti 908 eura.

Pogledajte i video Jednojajčani blizanci pokazali kako pušenje utječe na izgled

 

 • doktorica:

  nema do našeg mora,čisto kao kristal,lijepo kao slika,a bazen je potreban ako nema mora,sve ostalo je običan šminkeraj,

 • Deleted user:

  jednom sam proveo par dana u jednom hotelu, s prekrasnim hotelskim bazenom. Uživao sam k'o malo dijete plivajući i brčkajući se u tom lijepom bazenu. E..., onda sam se jedne noći vraćao u hotel, i prolazio pored tog istog bazena ... prikaži još!a koje je danju izgledao prekrasno, a noću...., osvijetljen jakim okolnim svjetlima.... kad sam bolje pogledao u unutrašnjost tog bazena... u kojem sam se samo do prije par sati bezbrižno brčkao.... došlo mi je da povraćam. Tek tada, pod jakim svjetlom vidljivo je koliko je to puno dlaka, i kojekakvih mikro-otpadaka, valjda s kože kupača, i slično. Ne treba ni naglašavati da više nisam kročio u taj bazen, a bogami više nikad ni u ikoji drugi - javni - bazen.

 • Avatar rubinet
  rubinet:

  To je u Vrankovcu kod Svetog Križa Začretje.