Ovi mini-tartovi punjeni kremom od vanilije i svježim trešnjama idealan su ljetni desert
Trešnjama je sezona tako nepravedno kratka da treba iskoristiti svaki mogući dan u kojem su nam dostupne. I premda ih obožavamo jesti svježe i oprane bez ikakvog dodatka, moramo priznati da su u kolačima naprosto neodoljive.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Komentari 0