Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte

Otkrila sjajan trik za čišćenje nakita: U samo dvije minute vratite mu sjaj

Facebook
18.10.2020.
u 21:02

Potrebno je samo napraviti smjesu od tri sastojaka koja sigurno imate doma.

Bilo zlato ili srebro, nakit se lako uprlja i izgubi svoj prvobitni izgled, a za njegovo čišćenje ponekad nemamo vremena. No jedna majka iz Australije podijelila je odličan trik s kojim očisti svoj nakit u samo dvije minute, koristeći proizvode koje ima svako kućanstvo.

Soda bikarbona može učiniti 'čuda', no nemojte je koristiti za ovo:

1/6

Za trik je potrebno malo deterdženta za pranje suđa, jedna žlica praška za pecivo i vruća voda, kako prenosi Daily Mail.  Sve sastojke pomiješajte zajedno u jednoj posudi te u smjesu stavite svoj nakit. Nakon samo dvije minute namakanja, vaš nakit ponovno će biti sjajan i čist. 

Podijelila je svoje otkriće u Facebook grupi čija je tematika čišćenje, a stotine ljudi ostalo je oduševljeno rezultatima. Također su i mnogi podijelili svoje savjete te otkrili da se može koristiti i soda bikarbona, u slučaju da vam nedostaje prašak za pecivo.

Grijanje ne mora biti udar na kućni proračun: Donosimo nekoliko savjeta kako uštedjeti ove sezone:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije