Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Originalno

Otkazale su veliko vjenčanje zbog korone, a zatim odlučile prirediti proslavu - u McDonald'su

Melissa Russell
29.10.2020.
u 13:30

"Veselile smo se ovom danu i dugo ga planirale, ali na kraju je sve to propalo zbog koronavirusa. Ipak, smislile smo kako ga održati u skladu s mjerama", kažu djevojke.

Melissa Russell i Shannon McKenna iz Škotske, morale su otkazati veliko vjenčanje koje je bilo zakazano za ovo proljeće, zbog koronavirusa. Ipak, nisu mogle dugo čekati jer je Melissin otac teško bolestan, a ne žele da on propusti taj poseban dan. Na pamet im je pala jedna originalna ideja - napravit će zabavu u restoranu brze hrane, McDonald'su.

Njih dvije će, zajedno s malim brojem gostiju, uživati u Big Macu, prženim krumpirićima i sladoledu. "Jako smo zahvalni što nam je osoblje McDonald'sa omogućilo malu proslavu u jednom od restorana. Vjenčanje neće izgledati kako smo zamislile, ali zasigurno ćemo ga pamtiti. Radila sam u McDonald'su, a u tih šest godina stekla sam puno pravih prijatelja i lijepih uspomena", rekla je Melissa i dodala da ne može dočekati da postane gospođa McKenna.

Foto: Melissa Russell

Pitali smo građane: što je najljepše što vam se dogodilo u 2020.? 

"Veselile smo se ovom danu i dugo ga planirale, ali na kraju je sve to propalo zbog koronavirusa. Ipak, drago nam je da ćemo imati proslavu i da će Melissin otac biti prisutan."

Foto: Melissa Russell

Menadžerica restorana, Kate, rekla je kako je cijelom timu iznimno drago što su pomogli djevojkama i omogućili im da ipak održe poseban dan, prenosi LADBible.

Veseli mladenci oduševili prolaznike: 'Bilo je odlično i neočekivano'


1/1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije