Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi iskrenost

'Osjećam se nesigurno u vezi i bojim se da će me dečko prevariti zbog toga'

shutterstock
20.04.2021.
u 00:03

Obojica su izlazila s puno muškaraca prije nego što su ušli u vezu, ali su obećali da više neće voditi takav život i da će biti vjerni.

- Sve se odvija dobro s mojim dečkom, ali svejedno se brinem da će me prevariti. Zajedno smo već dvije godine, a pandemija koronavirusa nas je samo zbližila - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

1/7

Obojica su izlazila s puno muškaraca prije nego što su ušli u vezu, ali su obećali da više neće voditi takav život i da će biti vjerni. On je odbacio sve svoje prijašnje ljubavnike, ali njegov dečko nije pa se sada pita kako razgovarati s njim, a da ne ispadne nesiguran u sebe i njihovu vezu.

- Vaš vam se dečko toliko sviđa da ste previše svjesni kako biste mogli izgubiti ono što imate. Taj strah da će vas partner povrijediti, pogotovo ako se to već dogodilo, je vaš mehanizam samoobrane koji vam stavlja sumnju i tjera vas na iracionalno razmišljanje. No često tako zapravo odgurujete osobu. Razgovarajte s njim otvoreno i nemojte ga kriviti za vaše osjećaje, već mu objasnite svoje strahove - odgovorila mu je Deidre.

Znate li za što je sve dobra kora od naranče?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije