Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optička iluzija

Ono što vidite na fotografiji otkrit će vam iz koje perspektive promatrate život

The Minds Journal
21.01.2019.
u 19:30

Iluzija će vam otkriti gledate li na svakodnevne situacije iz šire perspektive ili se koncentrirate na detalje

Optičke iluzije mogu otkriti mnogo o našoj osobnosti, a gornja iluzija će, na temelju onoga što prvo uočite, otkriti koliko pažljivo uočavate stvari. Osmišljena je na način da se može vidjeti je li osoba više orijentirana prema detaljima ili gleda veću sliku, na temelju onoga što joj je prvo privuklo pozornost. 

1. Stari par

Foto: The Minds Journal

Ako ste prvo vidjeli stari par, onda život promatrate iz šire perspektive. Rijetko zaglavite u trivijalnosti i uvijek gledate na život iz "ptičje perspektive". Može vas se opisati kao stratega, a bili biste dobri u velikim, upravljačkim ulogama gdje možete vidjeti cijelu perspektivu. Dobri ste u planiranju i ne bavite se pitanjima mikro-upravljanja te se manje zamarate sitnicama, piše The Minds Journal. 

2. Troje ljudi

Foto: The Minds Journal

Ako ste prvo ugledali tri osobe, dva muškarca u prvom planu i ženu u pozadini, onda posjedujete nevjerojatnu sposobnost za uočavanje detalja. Obraćate pozornost na nijanse i onda kad drugi ne znaju da postoje.

Jako dobro vidite ljude, mjesta i stvari te ništa ne može proći neprimjećeno proći pored vas. Jako ste dobri u planiranju stvari do posljednjeg detalja, a može se reći da ste i opsjednuti detaljima. Može se reći da ste osoba orijentirana na pojedinosti i volite ih proučiti jako iscrpno i intimno, više nego se "zadržati na površini". 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Idler 3
Idler 3
20:34 21.01.2019.

Tak je...čim sem se naluknul uočil sem peharček 😆 😆 😆

DU
Deleted user
21:40 21.01.2019.

Sjetim se onog vica... radilo se o asocijacijama.... mali Mujo na svaki predmet učitelju tvrdi da su to ženske sise... pa kako to, Mujo?.... Pokazuj ti meni što hoćeš, ali meni su u glavi samo sise, kaže Mujo.. 😁

MA
Matrix5
19:45 21.01.2019.

Sve vidim odjednom izostavili ste kalež🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije