Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo normalno

Održano prvo vjenčanje putem Zooma: Ceremonija je trajala 19 sati, a imali su i virtualne goste

Instagram
03.11.2020.
u 13:30

Država Utah odobrila im je vjenčanje preko interneta te su Scott i Augustina vjenčani pred sucem i njihovim obiteljima udaljeni jedno od drugog gotovo deset tisuća kilometara.

Scott Marmon (32) iz New Yorka i Augustina Montefiori (28) iz Argentine zajedno su još od 2017. godine, ali posljednjih godinu dana svoju vezu održavaju na daljinu jer se Augustina iz Denvera vratila u Buenos Aires, kako piše Daily Mail.

Scott je Augustinu zaprosio u siječnju ove godine, a u ožujku je planirao preseliti u Argentinu. Međutim, pandemija koronavirusa zatvorila je granice i natjerala ovaj par da promijeni svoje planove. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Pokušao je dobiti dopuštenje da odleti u Argentinu, ali mu je odbijeno jer nisu bili bračni par niti u krvnom srodstvu. Vlasti jednostavno nisu razumjele da on ne dolazi kao turist, već da se želi oženiti i nastaviti živjeti u Argentini. Njih dvoje odlučili su se na jedan potez koji će, ako se nastavi cijela situacija s koronavirusom, postati sve češći.

Država Utah odobrila im je vjenčanje preko interneta te su Scott i Augustina vjenčani pred sucem i njihovim obiteljima udaljeni jedno od drugog gotovo deset tisuća kilometara. Sada se Scott može prijaviti za obiteljsku vizu te ponovno mogu biti zajedno. 

Vjenčanje u suzama: Mladenka koja umire od raka izrekla sudbonosno da:

1/1

Njihova svadba bila je prvo višenacionalno virtualno vjenčanje nakon izbijanja koronavirusa. Ceremonija se održala preko aplikacije Zoom te je trajala 19 sati. Pozvani su bili i virtualni gosti, a Augustina i Scott odjenuli su vjenčanicu i odijelo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Agus Vidal (@agus.vidal)

Par planira imati drugo ‘pravo’ vjenčanje u svibnju iduće godine. Naravno, u slučaju da mjere popuste.

U braku su 60 godina, a zbog koronavirusa bili su razdvojeni 215 dana! Snimka ponovnog susreta je predivna:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije