Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Povratak na članak

Odlični trikovi za kuhanje zbog kojih će hrana biti ukusnija, a kuhanje jednostavnije

Sve što trebate napraviti je dodati jedan sastojak svojim jelima ili promijeniti posuđe koje koristite za kuhanje
Objava 10. rujna 2021. 11422 prikaza
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Komentara 2
  • bolnaistina:

    Omjer tjestenine i vode, 1:5.

    15:53 10. 9. 2021.
  • bolnaistina:

    Tjestenina se nikad, nikad ne kuha s uljem. Ovisno od proizvođača do proizvođača, ako Barillu kuhate 1-2 minuta manje nego piše na uputstvu dobivate tvrde komade, druge budu kuhane. Umak se pravi posebno, i kad je gotov sjedini se sa ... prikaži još! paštom bez ispiranja u jednoj većoj posudi i pomiješa.

    15:52 10. 9. 2021.
  • Recite što mislite!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.