Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte već danas
Povratak na članak

Odlični trikovi za kuhanje zbog kojih će hrana biti ukusnija, a kuhanje jednostavnije

Sve što trebate napraviti je dodati jedan sastojak svojim jelima ili promijeniti posuđe koje koristite za kuhanje

Komentari 2

BO
bolnaistina
15:53 10.09.2021.

Omjer tjestenine i vode, 1:5.

VL
BO
bolnaistina
15:52 10.09.2021.

Tjestenina se nikad, nikad ne kuha s uljem. Ovisno od proizvođača do proizvođača, ako Barillu kuhate 1-2 minuta manje nego piše na uputstvu dobivate tvrde komade, druge budu kuhane. Umak se pravi posebno, i kad je gotov sjedini se sa paštom bez ispiranja u jednoj većoj posudi i pomiješa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.