Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savjeti stilistice

Od izbora materijala do patenta i šava: Kad kupujete nove traperice pripazite na ovih 5 stvari!

Instagram
20.05.2022.
u 16:30

Često je vrlo teško naći savršene traperice koje će vam u potpunosti odgovarati

Pronalazak savršenog para traperica može biti težak, a.čak i kad znate svoju točnu veličinu, i dalje može biti nemoguće naći nešto što vam pristaje baš kako ste zamislili. Jedna je stilistica zato otkrila kako postoji pet stvari na koje biste trebali pripaziti prilikom kupnje novih traperica, piše The Sun

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

1/8

Duljina patentnog zatvarača

Kvalitetne traperice će imati jako malo ili niti mao mjesta između patentnog zatvarača i područja između nogu, a stilistica kaže da traperice kod kojih postoji veliki razmak ne treba kupiti jer je to znak da su jeftino napravljene.

Oblik slova V na stražnjici

To je linija na stražnjem dijelu traperica iznad džepova, a ispod dijela za remen; a trapericama daje zakrivljeni oblik. Vaša će stražnjica izgledati bolje ako izaberete traperice s dubljim 'V oblikom'. Pokušajte također izbjeći traperice s ravnijim V jer će tada i vaša stražnjica izgledati ravnije. 

Veličina džepa i njegov položaj

Stilistica upozorava da će džepovi koji su postavljeni daleko jedan od drugoga učiniti da vam stražnjica izgleda šire. Ako to želite izbjeći, odlučite se za traperice sa džepovima postavljenima više gore i izbjegavajte preširoke traperice. Potražite one kojima između džepova stanu 3 ili 4 prsta. Jako izvezeni detalji na džepovima također privlače više pažnje na stražnjicu.

Prava tkanina

Odabir prave tkanine je važan, a izbjegavajte pretjerano rastezljive traperice jer su obično jeftine. Pravi traper mnogo je izdržljiviji i čvršći, te će dulje trajati od rastezljivih traperica. Također, stilistica savjetuje da pripazite na boju jer će primjerice bijele traperice više istaknut bedra i stražnjicu, čineći ih širima i većima. 

Šav na trapericama

Uvijek biste trebali provjeriti stražnji šav vaših traperica. Zakrivljeniji šav učinit će stražnjicu podignutijom i zaobljenijom, dok će ravniji šav učiniti da stražnjica izgleda ravno. 

Kako u nekoliko sekundi popraviti patentni zatvarač?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije