Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li rano?

Obitelji naredili da maknu sve božićne ukrase jer je - prerano za to!

Screenshot
13.11.2019.
u 15:16

Obitelj koja obožava Božić više od ičeg na svijetu, dekorirali su svoj dom već na početku studenog

Nick i Claudia Simons iz teksaškog San Antonija, dobili su e-mail od tvrtke udruženja stanara Diamond Association Management & Consulting, a optužili su ih da krše pravila! U vrtu imaju napuhanog snjegovića, soba i Djeda Božićnjaka, pa su im napisali: "Molimo Vas, uklonite sve ukrase jer blagdanska je sezona još daleko!". Claudia nije mogla vjerovati da su im to naredili pa je za NEWS4SA rekla: "Ovo je potpuno ludo. Posebno zato što nam nisu dali vremena... Kad je zapravo pravo vrijeme za ukrasiti dom?"

Nick i njegova trudna supruga kažu kako im udruženje stanara nije ni naznačilo kad bi smjeli ponovno postaviti svoje ukrase, a i ne namjeravaju maknuti svoje dekoracije! "Jednostavno to nećemo učiniti. Širimo božićni duh, i nitko nas neće natjerati da maknemo ukrase." 

Inače u pravilniku piše da se sve dekoracije moraju maknuti deset dana nakon završetka blagdana, ali ne piše, kad se smiju staviti, tako da oni ne rade ništa krivo. Metro prenosi kako su Nick i Claudia rekli da i ostatak susjeda iz njihovog naselja iz solidarnosti sada ukrašava svoje domove, kako bi ih podržali! 

Pogledajte video:

 

Ključne riječi

Komentara 9

LA
larala
18:30 13.11.2019.

ovo nije širenje već ubijanje božićnog duha...najbolje da cijelu godinu imamo okićena dvorišta jer eto volimo božić i onda ćemo se čuditi zašto božići više nisu kao nekada

Avatar Bud Humski
Bud Humski
02:21 14.11.2019.

Nick i Claudia Simons se moraju polako privikavati... jer neko slijedece upozorenje ce glasiti da Bozicne dekoracije na javno vidljivom mjestu uopce nisu dozvoljene... zato sto to vrijedja vjerske osjecaje njihovih novopridoslih susjeda...

DU
Deleted user
23:22 13.11.2019.

Sve se svelo na zaradu i komercijalizaciju.Božićni i novogodišnji blagdani u kojma se nekada uživalo u obitelji, druženju sa prijateljima i susjedima sveo se na šoping maniu, naslikavanju po instagramima i faceboocima a duh je nestao.A mislim da je too srž Božića i događanja oko tog blagdana duh , duh koji ne traje dugo ali ga pamtimo do iduće godine.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije