Naslovnica Lifestyle Kućne čarolije

Nova generacija robotskih kosilica za srednje i velike vrtove

Nova GARDENA SILENO life
16. svibnja 2019. u 08:50 1702 prikaza
GARDENA SILENO life
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/4

U vrtnoj sezoni 2019. godine prvi puta je predstavljena nova robotska kosilica GARDENA SILENO life. Ovo je nova generacija robotskih kosilica GARDENA, koja prati seriju SILENO city, koju smo predstavili prošle godine.

Nova GARDENA SILENO life opremljena je najboljom tehnologijom koja proizlazi iz više od 20 godina iskustva i razvoja u području robotskih kosilica. Nova robotska kosilica dostupna je u tri varijante modela s kapacitetom od 750, 1000 i 1250 m2.

Predstavljanjem robotskih kosilica SILENO city u 2018. godini GARDENA je pokazala rezultat dvadesetogodišnjeg iskustva. Kao dio najnovije generacije robotskih kosilica, ovi modeli kombiniraju sve najbolje značajke marke i imaju impresivan dizajn i funkcionalnost. SILENO city je također dobila nagradu Red Dot Design Award. U vrtnoj sezoni 2019, nova SILENO life, dizajnirana za vrtove srednje veličine, zaokružila je novu obitelj proizvoda.

GARDENA SILENO life | Autor : Promo Foto: Promo

Kao i SILENO city, SILENO life također je praktična i inteligentna kosilica. Ovisno o modelu, može pokriti maksimalnu površinu od 750, 1000 ili 1250 m2. Kompaktna, okretna i rotirajuća robotska kosilica opremljena je s četiri kotača i lako kontrolira nagibe do 30%. Sustav SensorCut kod modela SILENO life osigurava glatku košnju bez traga kotača, omogućujući iznimno glatko i precizno rezanje vrhova trave tako da vaš travnjak izgleda kao gusti, zeleni tepih. Kosilica otkriva uske prolaze i male površine u vašem vrtu i lako ih može obraditi. Stanicu za punjenje možete instalirati bilo gdje u vašem vrtu. Jednostavna navigacija kroz izbornike korisniku omogućuje intuitivno upravljanje i programiranje robotske kosilice, a PIN kod osigurava potrebnu zaštitu od krađe.

GARDENA SILENO life | Autor : Promo Foto: Promo

Nova GARDENA SILENO life može se koristiti u svim vremenskim uvjetima - čak ni mokro vrijeme neće je zaustaviti. Kad je košnja završena, kosilica će se automatski vratiti na stanicu za punjenje. SILENO life je iznimno tiha, tako da ćete ju teško čuti tijekom košnje. Prilikom čišćenja kosilice jednostavno upotrijebite vrtno crijevo i uklonite prljavštinu s kućišta, kotača i noževa uz minimalan napor.

GARDENA SILENO life | Autor : Promo Foto: Promo

Za robotske kosilice SILENO life i SILENO city postoji i garaža od tvrde plastike koja štiti kosilicu i stanicu za punjenje od sunca i kiše. Njezin sklopivi krov omogućuje jednostavan pristup upravljačkoj ploči kosilice za brzo podešavanje.

POSEBNA PONUDA: kupite robotsku kosilicu GARDENA između 10. 4. i 23. 6. 2019 i zagarantirajte si svoj EKO BONUS! Akcija vrijedi za sve sudjelujuće modele robotskih kosilica u svim bolje opskrbljenim prodajnim centrima vrtnog programa. Više o Eko bonusu i listu prodavača naći ćete na našoj web stranici www.gardena.com.

Valamar
Prilika za posao
Ovo je troje mladih koji rade u turizmu, evo zašto su zadovoljni i žele ostati u Hrvatskoj