Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ordinacija iz bajke

'Niste ni svjesni koliko ste učinili za male borce i njihove roditelje'

Ordinacija iz bajke
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/4
20.06.2016.
u 18:28

U Gajevoj 28 u samom centru Zagreba svečano je otvoren preuređeni stan koji koriste roditelji čija djeca boluju od malignih bolesti

U sklopu kampanje “Ordinacija iz bajke” koju Večernji list i portal Ordinacija.hr provode zajedno s partnerima projekta – tvrtkama HEP, Janaf, Uniqa osiguranje, Lipovica, JUB i PRIMA namještaj, u Gajevoj 28, u samom središtu Zagreba svečano je otvoren preuređeni stan kojim se koriste roditelji čija djeca obolijevaju od malignih bolesti i liječe se u zagrebačkim bolnicama.

Stan od 140 kvadrata, kroz koji godišnje prođe stotinjak roditelja, do prije nekoliko mjeseci bio je u derutnom stanju, a zahvaljujući ovoj akciji i partnerima projekta, danas je kompletno preuređen.

“Slobodno nam se javite”

– Možda niste ni svjesni koliko mnogo ste učinili za one kojima je pomoć toliko potrebna, za naše male borce i njihove roditelje, i zato vam svima od srca hvala – kazao je Krešo Celić, predsjednik Kluba HEO – Prve hrvatske udruge roditelja djece oboljele od malignih bolesti pred brojnim uzvanicima koje je potom proveo kroz sve prostorije preuređenog stana.

Zidovi su nanovo okrečeni u žutu, narančastu, ljubičastu ili plavu boju, u cijelom stanu su postavljeni novi radijatori, a kuhinja i svi popratni kućanski aparati u njoj stari su tek nekoliko tjedana.

U spavaćim sobama nalaze se novi kreveti, a ormari, stolovi, kutne garniture i ostali namještaj također “mirišu na novo”. – Liječenje oboljele djece veliki je trošak za obitelji, koje često moraju podizati kredite kako bi bili uz dijete te nerijetko danima ili mjesecima ostaju u Zagrebu. Zato je za sve njih ovaj stan otvoren u svakom trenutku. Napominjem i kako je stan otvoren i za sve druge osobe sa socijalnim ili zdravstvenim problemima pa se nemojte ustručavati javiti nam se – istaknuo je Celić.

Podržimo ovakve akcije

Na svečanosti otvorenja glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić svim prisutnim partnerima uručio je zahvalnice te istaknuo kako je cilj Večernjeg lista nastaviti s ovakvim akcijama.

– Pozivam sve partnere koji su sudjelovali u ovom projektu da i dalje nastave podržavati ovakve i slične akcije – zaključio je Klarić.     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije