Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte

Nikad brže ni lakše: Evo kako ćete najjednostavnije zamotati poklone nepravilnog oblika

shutterstock
10.12.2020.
u 07:00

U samo nekoliko jednostavnih koraka, predmeti nepravilnog oblika zamotani su u prekrasne poklone i spremni su za odmotavanje na Božić.

S približavanjem Božića, mnogi će početi zamatati  poklone i pripremati ih za stavljanje ispod božićnog drvca. Dok neki obožavaju zamatanje poklona, drugima je teško lijepo zapakirati darove. Ako ste se ikada borili sa zamatanjem, jedna majka podijelila je odličan trik koji će vam pomoći, prenosi Mirror.

@mama_mila_

Add a touch of cheer this year 🎁 ##holidaytok ##12daysofxmas ##christmascheer ##holidaysourway

♬ original sound - ✰ Christmas sounds ✰

Majka, koja je na društvenim mrežama poznata kao Mama Mila, na svom TikTok profilu objavila je video u kojem je objasnila kako zamotati poklone koji su nepravilnog oblika te oduševila mnoge.

U videozapisu pokazuje kako umotava razne predmete, od kutija do igračaka, svijeća i odjeće, u smeđi papir i dodaje ukrase poput cvijeća i mašni. U samo nekoliko jednostavnih koraka, predmeti nepravilnog oblika zamotani su u prekrasne poklone i spremni su za odmotavanje na Božić.

@mama_mila_

Thanks for 6M on my last gift wrapping video ❤️ Here’s how to wrap gifts that are a harder shape 🎁 ##giftwrapping ##holidaytiktok ##holidaysourway ##xmas

♬ original sound - ✰ Christmas sounds ✰

Prvi korak je izmjeriti i izrezati potrebnu količinu papira, a zatim saviti papir u trostruki oblik i zalijepiti ga trakom. Dalje preklopite dno prema gore, stvorite dijamant, a zatim preklopite dno i vrh prema unutra i zalijepite trakom. Nakon toga stavite poklon u papir i zapečatite vrh. Dodajte malo vrpce da napravite ručku i mašnu i spremni ste!

Top 10 ideja za najbolje božićne poklone:

1/12
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije