Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puno truda

Neuredno i mračno dvorište odlučila preurediti tijekom karantene: Krajnji rezultat je savršen

Facebook
04.05.2021.
u 14:27

Dva mjeseca joj je trebalo za preuređenje, a sve stvari je nabavila po jako niskim i pristupačnim cijenama.

Sarah Takhtash iz Manchestera podijelila je na svom Facebook profilu priču o preuređenju svog dvorišta. Uložila je dva mjeseca truda kako bi ga pretvorila u oazu mira jer, kako kaže, mrzila je taj dio kuće. 

Nije si mogla priuštiti profesionalnog dizajnera, pa je istraživala gdje i što može kupiti po povoljnoj cijeni i kako se što postavlja i preuređuje. Naišla je na Facebook Market putem kojeg je kupila jeftine proizvode i namještaj.

"Mrzila sam dvorište, ali nikako se nisam mogla natjerati na preuređenje. Ipak, odlučila sam ga urediti, ali sama. Dva mjeseca sam skupljala potrebne stvari, a sve sam nabavila po jako niskim i pristupačnim cijenama."

Pogledajte video:

Najviše je, kaže, platila podne jastuke koji su bili 217 kuna. Solarna svjetla bila su svega 86 kuna, a veliki suncobran je dobila na poklon. 

"U veljači mi se pokvarila perilica pa sam se sjetila kako su ljudi na Facebooku objavljivali da bubanj koriste kao kamin. Bio je to naporan posao rastavljajući ga na komade, ali trud se isplatio", priča ova 39-godišnjakinja.

Nije mislila da će krajnji rezultat biti toliko dobar, ali kaže kako sada uživa u vremenu koje provodi vani. Oduševljeni su i korisnici Facebooka koji su vidjeli njezinu objavu, prenosi Daily Mail. "Predivno utočište, jako dobar posao", napisao je netko.

Jeste li znali da pastu za zube možete koristiti i za čišćenje? Evo kako!

1/12
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije