Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rezervirala večeru

Nerazumno? 'Djevojka prijeti da će me ostaviti ako budem radio dan nakon Božića'

Shutterstock
06.12.2019.
u 20:48

Ako se ne budem vidio s djevojkom za 'Štefanje', prijeti da će me ostaviti, piše ovaj mladić

Savjet je zatražio od kolumnistice Deidre

"Radim u baru i šef inzistira da radim i dan nakon Božića. Inače se djevojka i ja slažemo, sve do sada... Ona ima 23 godine, a ja 24. Radi kao recepcionarka u hotelu i rekli su joj da mora raditi za Božić. Rezervirala je večeru u hotelu u kojem radi dan nakon Božića, ali meni je onda moj šef rekao da moram raditi taj dan. Ne želim izgubiti nju, a ni posao, jer ona sad prijeti da će me ostaviti ako budem radio." 

Deidre odgovara: "Morate biti odlučni, jer vam posao jednako znači kao i ona. Pronađite neko rješenje. Prije Božića se možete družiti i učiniti nešto posebno."

Ono kad zaruke pođu po krivu:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije