Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'Ne znam koga da odaberem: U iskušenju sam da ostavim dečka za ljubavnika iz prošlosti'

shutterstock
23.08.2021.
u 20:19

Rođenje kćeri zakompliciralo je njihov odnos i ona razmišlja da ostavi partnera, ali boji se da će to rastužiti njihovu kći

- Muškarac s kojim sam nekad bila vratio se u moj život. Nismo bili u vezi, ali smo uživali provodeći vrijeme zajedno. Prekinuo je stvari prije osam godina bez da mi je rekao razlog. Nastavila sam dalje i upoznala nekoga novog. Zajedno smo šest godina i imamo dvogodišnju kćer - napisala je jedna žena za The Sun.

Dirljiva snimka iz Konavala: Mladoženja u kolicima, a mladenka pleše u rolama!

1/4

Rođenje kćeri zakompliciralo je njihov odnos i ona razmišlja da ostavi partnera, ali boji se da će to rastužiti njihovu kći. Iako ga voli, više ne osjeća iskru s njim. Uz to, dečko s kojim se viđala kaže da prije nije bio spreman za vezu, ali tada joj nije znao reći, no sada je spreman pa za savjet pita stručnjakinju.

- Razumijem vašu privlačnost prema njemu, ali koliko te privlačnosti proizlazi iz toga što vam on predstavlja slobodu spram djeteta i obitelji? Ako završite s njim u vezi, morat će vas dijeliti s nesretnom djevojčicom kojoj su kuća i obitelj rastrgani. Zbog svoje kćeri učinite sve da popravite odnos sa svojim partnerom - odgovorila joj je Deidre.

Plaše se slomljenog srca: Ovi horoskopski znakovi boje se ljubavi i zaljubljivanja!

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
16:20 24.08.2021.

Ne zna ona sama sta hoce nije lako njoj

DU
Deleted user
08:32 24.08.2021.

koja je to emotivno plitka osoba, valjd ne voli nikog osim sebe, kći je sad samo izgovor... a osim tog, taj lik-povratnik definitivno neće ostat :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije