Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ JE ZALJUBLJENA U NJEGA

Ne želi obiteljski život: 'Suprug više ne želi biti sa mnom, ali ne želi iseliti iz naše kuće'

Shutterstock
07.07.2022.
u 13:30

Ne razgovara s njom, uopće se ne trudi oko djece, a sam odlazi i u brojne hotele

Jedna je žena na Mumsnetu ispričala kako je suprug odlučio da je njihov brak gotov i ostavio ju potpuno slomljenom. Naime, raskinuli su prije nekoliko mjeseci ali i dalje žive skupa jer on ne želi otići iz njihove kuće. Zajedno imaju dvoje manje djece, a otkad su se razveli njega uopće ne zanima sudjelovanje u njihovom odgoju, piše Mirror.

- Prije nekoliko mjeseci muž mi je rekao da osjeća da smo se udaljili i da više ne želi živjeti 'obiteljskim životom', te da bi mu samom bilo bolje. To me slomilo jer nisam ni mislila da nešto ne valja u našem braku - započela je u svojoj objavi.

Znanstvenici tvrde: Ovo je najlakši način da prebolite prekid veze

1/5

Kaže i da je i dalje zaljubljena, te da ne može zamisliti svoj život bez njega i želi se pomiriti s njim. Međutim, on je nakon prekida ostao u obiteljskoj kući i cijelo vrijeme se poigrava s njezinim emocijama; kasno dolazi s posla i nikad ne pita treba li što pomoći oko djece...

- Sskoro uopće ne razgovara sa mnom, nikada ne želi raditi ništa sa mnom i djecom i i spava u zasebnom krevetu. Nitko ovu situaciju ne može razumjeti jer smo imali tako sretan brak i ja vjerujem da sam mu bila dobra supruga - nastavila je. 

Ona se trudi popraviti odnos, no njega to uopće ne zanima. Prije nekoliko dana joj je bio rođendan, a on joj je jedva i čestitao. Ne može ga izbaciti jer on kaže da nema novaca pa zato ne može otići nigdje drugdje, ali osjeća se grozno s njim u kući. Zbog stresa je čak uzela i slobodne dane na poslu. 

Korisnici Mumsneta pružili su joj podršku, no upozorili su ju i na to da bi se moglo raditi o drugoj ženi.

- Nikada se nećete osjećati bolje niti nastaviti dalje dok on živi s vama - napisala joj je jedna korisnica.

"Čini se kao da ima nekog drugog, provjerite mu telefon", komentirala je druga, a treća je dodala: "Tražite pravni savjet i rastavite se od njega, jer ovako ne možete više. Morate promijeniti situaciju."

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije