Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNI PROMAŠAJ

Naručila topić preko interneta, a ono što je dobila nasmijalo ju je do suza: 'Ne prekriva doslovno ništa'

Tik Tok
24.06.2022.
u 10:30

Djevojka Asleigh Simpson na web stranici jedne poznatog modnog brenda, naručila je bijeli top bez naramenica, za koji je mislila da će biti savršen za ljetne izlaske, no bio je znatno veći nego što je očekivala..

Kupnja preko interneta može ispasti odlično pa biste mogli dobiti točno ono što ste naručili, a ponekad ono što dobijete može biti potpuna suprotnost od onoga što ste očekivali. U to se uvjerila i jedna djevojka, koja je naručila slatki top iz jedne online trgovine, a ono što je došlo prvo ju je šokiralo, a zatim nasmijalo do suza, piše Mirror.

 Nikada nemojte prati rublje na 30 ili 40 stupnjeva i to zbog vrlo ozbiljnog razloga!

1/8

Djevojka Asleigh Simpson na web stranici jedne poznatog modnog brenda, naručila je bijeli top bez naramenica, za koji je mislila da će biti savršen za ljetne izlaske. Kada je otvorila paket ostala je zbunjena jer je top bio znatno veći nego što je očekivala. Kada je top isprobala, zaprepastila se, otkrivši da nije ništa prekrio i da su joj grudi potpuno otkrivene. 

- Naručila sam gornji dio u svojoj uobičajenoj veličini XS, i bio je tako širok da mi je visio oko struka. Koštao me 15 funti (oko 130 kuna) - napisala je u opisu ispod videa.

Prvo je mislila da su joj poslali pogrešan artikl, no onda je pogledala etiketu bolje i to je zaista bio top koji je ona naručila, a na etiketi je pisalo da je veličina XS. Neko je vrijeme pokušavala shvatiti kako bi se top trebao zavezati ili omotati oko tijela, a onda je shvatila da se uopće ne bi trebao omotati, jer je jednostavno bio prevelik. 

 

@ashleighsimpson98 The audacity 🥲 really exposing myself here but you gotta laugh #pltfail ♬ original sound - Kneely_Knight

- Pokazala sam svom dečku koji se nije mogao prestati smijati. Bila sam razočarana pa sam otišla na stranicu napraviti povrat i naručiti top u manjoj veličini, ali sam vidjela da je rasprodan - dodala je. 

U videu je prvo prikazala kako top stoji na modelu, a zatim kako je izgledao na njoj kada ga je isprobala, te je u opisu napisala i da su se svi barem "dobro nasmijali".

Kakva vještina! Julie (39) pokazala je kako je snimila svoj naopaki ples na šipci:  

 

Komentara 1

Avatar Duran Duran
Duran Duran
11:02 24.06.2022.

Izvrstan topić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije