Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije očekivala ovo

Naručila kombinezon preko interneta pa nasmijala mnoge: 'Grudi mi jedva stanu u njega'

TikTok
27.11.2020.
u 13:30

Cijelu stvar objavila je na TikTok-u te prikupila više od 3,5 milijuna lajkova, a mnoge je nasmijala njezina greška.

Perri (20) iz New Yorka preko ASOS-a je kupila ružičasti kombinezon veličine S, nakon što je provjerila njihove veličine te shvatila da treba istu veličinu kao i model koji je prikazan na fotografiji, prenosi Daily Mail. Međutim, kada je stigao na njezinu kućnu adresu, shvatila je da je veličina potpuno pogrešna i njezine grudi bile su jedva prekrivene.

Naručila bodi s popularne stranice i dočekalo je prljavo iznenađenje:

1/2

U drugom videu Perri je objasnila zašto je naručila veličinu S. - Vodič za veličinu mi je, nakon što sam upisala svoje mjere, rekao da mi treba veličina koju nosi model na fotografiji, a to je S. No, da vam pokažem nešto o ženskoj odjeći - kaže Perri u videu.

Foto: TikTok/pianograndad

Zatim izvadi četiri para hlača sve u različitim veličinama, od 36 do 40. Sve te hlače njoj savršeno pristaju, ali sve su različite marke i veličine. 

Cijelu stvar objavila je na TikTok-u te prikupila više od 3,5 milijuna lajkova, a mnoge je nasmijala njezina greška.

- Ovo je kao prirodno podizanje grudi - našalila se jedna korisnica, dok je druga zaključila: - Ovo je sjajno! Nisam znala što očekivati, ali barem sam se nasmijala. -

Ivana je nominirana za Divu godine: 'Na pitanje tko sam ja, još nisam našla pravi i potpuni odgovor'

Ključne riječi

Komentara 2

PR
Pravednik69
17:51 27.11.2020.

E dušo draga nije kriv kombinezon tebi trebaju padobrani

MO
montello
17:39 27.11.2020.

kupila mačku uvreći

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije