Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osjeća se posramljeno

'Napravila sam ogromnu pogrešku i poseksala se s bivšim dečkom nakon što smo prekinuli'

Shutterstock
14.08.2022.
u 21:22

Odlučili su probati još jednom, ali nakon tjedan dana shvatila je da ga ne voli.

- Napravila sam veliku pogrešku i spavala s partnerom nakon što smo se razišli. Zajedno smo bili 12 godina, ali smo se razdvojili. Sve što moj partner želi je piti i drogirati se, a ja želim djecu i obitelj - napisala je jedna žena za The Sun.

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

1/6

Završili su vezu prije nekoliko tjedana, ali ga je nazvala kada je imala problema s automobilom i na kraju su se poseksali. Odlučili su probati još jednom, ali nakon tjedan dana shvatila je da ga ne voli. U međuvremenu je upoznala drugog muškarca, ali on je u vezi pa se sada pita što napraviti.

- Možda vam je bivšem bilo teško odoljeti, ali sada mu dajete lažnu nadu. Nijedan od ovih muškaraca nije pravi za vas. Poštujte se dovoljno da se date nekome do koga vam je zaista stalo i tko će vam dati 100 posto sebe - odgovorila joj je psihoterapeutkinju Deidre.

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:41 15.08.2022.

Bivseg zaboravi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije