Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična priča

Nakon rastave od supruga, novu ljubav pronašla je u njegovom očuhu: 'Ne smeta nas velika razlika u godinama'

Facebook
21.04.2021.
u 14:30

Erica dijeli skrbništvo nad svojim sinom s Justinom, koji se ponovno oženio i još uvijek živi u istoj zajednici

Kad se Erica Quiggle (31) udala za svog prvog supruga, Justina Towella, imala je samo 19 godina. Nakon što su zajedno dobili sina, njihova se veza počela raspadati, a Erica je utjehu pronašla u Justinovom očuhu Jeffu (60).

Ubrzo je počela shvaćati da su njezini osjećaji prema Jeffu ​​bili više od prijateljstva. Pokušala se boriti protiv tih osjećaja zbog njihove komplicirane situacije, ali 2017. godine brak između nje i Justina te brak između Jeffa i Justinove majke su prekinuti. Napokon su priznali svoje osjećaje i obznanili ljubav. Par se vjenčao 2018. i kasnije te godine dočekao svoju kćer Brexlee. 

Erica, koja je Jeffa poznavala preko Justinove sestre od njene 16. godine, rekla je za Metro: - Zvuči skandalozno, ali imali smo tu ljubav koju nismo mogli zanijekati. Unatoč svemu, naša je veza sada savršena. Jeff je mlada duša, a ja stara duša. Smije se kad to kažem, ali sve je uspjelo, a Justin je bio najrazumljiviji. - 

Odlučila testirati 'darežljivost' frajera s kojim je na spoju pa dovukla 23 rođaka na večeru:

1/2

Foto: Facebook/TS Auris

Erica dijeli skrbništvo nad svojim sinom s Justinom, koji se ponovno oženio i još uvijek živi u istoj zajednici, a novom paru želi samo sreću. 

- Sad je sve među nama dobro. Nema više mržnje. Razgovaramo o svom sinu i oboje nastavljamo sa svojim životima - rekao je Justin.

U međuvremenu, Jeff, koji ne imenuje bivšu suprugu iz poštovanja prema njezinim osjećajima, kaže da je svoju srodnu dušu pronašao u Erici. Međutim, par priznaje da je put do njihove veze bio neočekivan, ali ne žale ni za čime.

Foto: Facebook/TS Auris

- Kad je razgovarao sa mnom, imala sam leptiriće u trbuhu. Nikad to prije nisam osjećala. Kada sam ga vidjela kako živi i njegov uspjeh u poslu, dobila sam sasvim novu perspektivu. Shvatila da postoji netko tko želi biti više u životu, samo je to bio netko neočekivan - rekla je Erika.

- Imali smo zajedničkih tema. Puno smo se zbližili i stvarno smo se dobro uklopili. Moj odnos s Justinom nije toliko drugačiji nego što je bio prije. Na početku je bilo malo teško, ali on je stvarno osoba koja voli i želi da ljudi budu sretni - zaključio je Jeff.

Ponovno zajedno! 😍 Mjesecima nisu bili zajedno zbog korone, pa se zbog supruge doselio u isti dom za starije!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije