Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najveći virtualni sajam namještaja u EU već posjetilo gotovo 50.000 ljudi

Virtualni sajam Design-Expo.EU
18.01.2021.
u 15:44

Virtualni sajam Design-Expo.EU već privukao više od 70 izlagača iz 30-ak zemalja

Virtualni sajam namještaja i interijera www.design-expo.eu s radom je počeo prije nešto više od mjesec dana i već je privukao više od 70 izlagača iz više od 30 zemalja svijeta. Najviše njih je iz EU. Design Expo EU je najveća virtualna digitalna platforma u EU za povezivanje i interakciju poslovnih subjekata iz industrije namještaja i interijera. Osim za B2B, ova se platforma može koristiti i za B2C poslovanje.

Izloženo više od 500 proizvoda od čega više od 80 dizajnerskih

Na virtualnom sajmu svoje proizvode i usluge predstavljaju ugledne kompanije iz Italije, Švedske, Francuske, Njemačke, Švicarske, Hrvatske, Srbije, Slovenije i drugih Europskih zemalja, ali ima i onih s dalekih tržišta, poput SAD-a, Kanade, Kine… Među izloženim proizvodima puno je i onih koji su postavljeni u Dizajn zonu, u kojoj možete pronaći neke od najljepših proizvoda koje potpisuju ugledna dizajnerska imena iz svijeta namještaja.

Na sajmu se predstavljaju vodeći svjetski, europski ali i domaći i regionalni  proizvođači i brendovi

  • U kategoriji Kupaonska oprema predstavila se Roca Grupa, najveći  svjetski proizvođač opreme za kupaonice sa više od 100 godina iskustva i tradicije i preko 80 tvornica diljem svijeta.  U okviru grupacije posluje i tvornica Roca Croatia d.d. (nekadašnji Inker Zaprešić).
  • Jedan od izlagača na virtualnom sajmu je i hrvatska tvrtka Ancona Grupa, poznati proizvođač i izvoznik namještaja na zahtjevno EU tržište. Ancona Grupa više od 70% prihoda ostvaruje upravo od izvoza.

  • Od regionalnih proizvođača izdvojit ćemo tvrtku JELA Jagodina iz Srbije koja se na sajmu predstavila s bogatom kolekcijom kvalitetnog i modernog namješta. Kompanija Jela Jagodina jedan je od vodećih proizvođača pločastog namještaja u regiji koji kupcima jamči kvalitetu i funkcionalnost. Ova obiteljska tvrtka već trideset godina odgovara na potrebe suvremenog čovjeka pouzdanim, sigurnim i brzim načinom poslovanja.  U Jelinoj tvornici se u svim segmentima proizvodnje koriste suvremene tehnologije  najnovije industrijske generacije.  JELA svojim kupcima omogućuje da jednom kolekcijom opreme kompletan dom, pa se kuhinje, dnevne, spavaće, dječje sobe i predsoblja savršeno stilski uklapaju.  Finalna obrada površina UV lakom na vodenoj bazi, jedna je od najznačajnijih inovacija, koju, uz stalni razvoj, u JELI koriste od 2017. godine. Na različitim proizvodnim linijama postižu idealno lakirane rezbarene površine sa soft-mat efektom do perfektno glatkih elemenata sa čak 99.7% visokog sjaja. U 30-godišnjem poslovanju  ova je kompanija prešla granice domaćeg tržišta i sada svoj namještaj izvozi u više od 20 zemalja, na zahtjevnom europskom i svjetskom tržištu, pa tako i u Hrvatskoj. Pogledajte gdje u Hrvatskoj možete nabaviti  Jelin namještaj: https://jela.rs/wheretobuy/

Na sajmu i maloprodajne tvrtke te specijalizirane web trgovine namještajem

Virtualni sajam www.design-expo.eu zanimljiv je i trgovcima namještajem, kao i specijaliziranim web trgovcima koji su se predstavili svojom bogatom ponudom namještaja:

  • izlagač DAN MEGASTORE ZAGREB predstavio se kolekcijom DANKÜCHEN kuhinja, a za sve posjetitelje pripremili su i poseban sajamski popust putem digitalnih kupona koji posjetitelji mogu preuzeti na njihovu virtualnom štandu. Ponudu ovih poznatih kuhinja svi kupci mogu provjeriti u maloprodajnim salonu u Sesvetama, na adresi Ljudevita Posavskog 43.
  • EMMA SLEEP njemački tehnološki startup predstavio se ponudom madraca i opreme za spavanje.  Prema New York Magazinu Emma Sleep ima najbolje madrace na svijetu koje možete kupiti online
  • Na sajmu se predstavlja i jedan od najvećih specijaliziranih web trgovaca u Italiji ARREDATUTTO.com sa sjedištem u Milanu, svjetskoj prijestolnici dizajna, koji nudi namještaj najpoznatijih talijanskih proizvođača  i brandova

Besplatni live webinar na temu „Dizajniranje za svijet stalnih promjena“

Najavljujemo besplatni live webinar koji će održati Karla Paliska iz tvrtke Studio RU:T, dizajn studija koji osim nje čini i kolega Tvrtko Bojić. Djeluju na područjima industrijskog dizajna, vizualnih komunikacija te prostornih koncepata i intervencija. U svom radu fokusiraju se na praktična i održiva rješenja, kao i eksperimente kojima propituju koncepte življenja. Redovito izlažu na domaćim i međunarodnim izložbama.   

U svom će predavanju Karla Paliska dati odgovor na pitanje: Zašto i kako moramo promijeniti naš pristup produkt dizajnu kako bi dizajn postao manje opterećen trendovima, te bio dugotrajniji i relevantniji.

Predavanje će zaključiti trenutačnim preokupacijama, kao i fokusom dizajnerske prakse u nadolazećem periodu, te kako ono formira profesionalnu praksu produkt i industrijskog dizajna.

Prijava za sudjelovanjem na ovom live webinaru nije potrebna. Sve što treba napraviti je doći 21. siječnja u 19 sati na www.design-expo.eu te na naslovnici kliknuti na link unutar najave live webinara i pristupiti predavanju uživo. Sudionici će moći postavljati pitanja, a Webinar će se održati na Engleskom jeziku.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije