Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li znali

Najveći problem milenijalaca je što imaju previše izbora pa ne mogu donijeti ispravnu odluku

Shutterstock
03.09.2019.
u 16:56

Pred sobom imaju puno stvari, a samim time je teško napraviti dobar odabir. Donošenje odluke im stvara stres, a ne mogu ni spavati

Terapeutkinja koja se inače bavi ovom dobnom skupinom u Velikoj Britaniji Tess Brigham objasnila je da najčešće od svojih pacijenata čuje kako ne znaju odabrati što žele zbog prevelike mogućnosti izbora, piše Unilad. 

Foto: Shutterstock

Njih 90 posto koji imaju između 23 i 38 godina imaju previše toga na raspolaganju i brinu se kako će napraviti pogrešan odabir. Osjećaju prevelik pritisak i misle da će odluka utjecati i njihovo mentalno zdravlje. 

Istraživanje je pokazalo kako je čak 47 posto milenijalaca bilo pod stresom jer su bili suočeni s previše izbora, dok njih 34 posto nije moglo spavati. Samo 26 posto Britanaca su doživjeli neku vrstu panike, a izgubili su i apetit. 

Osim toga, milenijalci će radije gledati serije nego voditi ljubav, a također svoje partnere upoznaju na internetu. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije