Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najbolji popusti u online svijetu – bez obzira jesi li „singl“ ili ne

Abrakadabra
PR FOTO
PR
Autor
PR članak
11.11.2016.
u 13:53

Povodom “Single’s day-a” webshop Abrakadabra pripremio je brojne popuste

Jeste li znali da se Single’s day, najveći svjetski potrošački dan u online svijetu obilježava danas?! Riječ je o danu koji je devedesetih godina prošlog stoljeća nastao u Kini kada su studenti krenuli slaviti činjenicu što nisu u vezi. Kasnije su se „Single's dayu priključili i webshopovi. Ove godine Single’s day obilježava i webshop Abrakadabra i to s popustima koje će trajati cijeli dan. Nije bitno jesi li single ili ne, već da je riječ o super prilici za počastiti sebe.

Single's day je Alibaba 2009. godine prvi put prepoznala kao komercijalnu priliku, posebice jer su htjeli premostiti period kada nisu postojale prodajne akcije između glavnih kineskih blagdana. Budući da je Single's day nastao među mladima, prodajne aktivnosti su uspješno usmjerene prema korisnicima koji najčešće koriste online kupovinu. Na početku je fokus bio na artikle za samce, ali sada je proširen na sve ciljne skupine.

Prva akcija s popustima zabilježila je veliki uspjeh, a trend uspješne prodaje je nastavljen tijekom sljedećih godina kada su se pridružili i drugi webshopovi. Koliko je Single’s day značajan u svijetu online kupovine govori i to da je prometom nadmašio čak i Black Friday.

Vrijeme je da pošalješ svoje prste u kupovinu

Webshop Abrakadabra pripremio je popuste na široki asortiman proizvoda- od mode, ljepote preko sportskog asortimana pa sve do putovanja, a svaka kategorija bit će na popustu određeni period u danu, kada će bit aktualni popusti od 11%, 22% ili 33%.

Kao i do sada dostava na kioske Tiska i Paketomata je besplatna, a u tijeku je i akcija za dodatnih 10% popusta koje možete ostvariti dostavom na Paketomate. 

Želite prijaviti greške?