Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povrijedio ju je

Na prvom spoju otišla s nepoznatim muškarcem u Grčku: ‘Mislila sam da je sjajan, ali onda je sve pokvario'

Tik Tok
24.11.2022.
u 11:30

Kako tvrdi, stvari su u početku izgledale dobro, sjajno su se slagali, a on je bio divan prema njoj

Svi smo barem jednom iskusili loš prvi spoj - ili nije bilo kemije ili se dogodilo nešto što nas je odbilo. No, jedna djevojka ispričala je na TikToku kako je na prvom spoju s nepoznatim muškarcem otišla u Grčku, a sve je završilo dosta loše, piše The Sun.

Phoebe, poznatija kao @phoebeaww, redovito dijeli sadržaj o stilu života sa svojih nekoliko tisuća pratitelja, a nedavno je podijelila video u kojemu je govorila o svom najgorem spoju ikad, koji je završio tako da su se ona i muškarac na kraju izbjegavali.

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina:

1/18

Kako tvrdi, stvari su u početku izgledale dobro, sve dok on nije počeo flertati s drugom djevojkom pored bazena, a do kraja putovanja njih dvoje nisu više ni razgovarali. 

- Nedavno sam otišla na spoj s muškarcem kojeg sam upoznala preko jedne aplikacije za upoznavanje. Bio je to doslovno naš prvi spoj i odlučili smo se naći na aerodromu i otići u Grčku na nekoliko dana. Zašto ne? Mladi smo i slobodni - rekla je Phoebe u videu.

Prva tri dana bilo im je zaista lijepo, razgovor je tekao sjajno, jako su se dobro slagali i on joj je bio jako zabavan. Išli su u barove, vozili se biciklima u prirodi, i Phoebe kaže da je zaista uživala. 

- On se činio kao zaista dobar dečko i bilo mi je fantastično s njim. Nije bilo super romantično, jer smo ipak stranci, ali bilo je lijepo i zabavno. No, onda je sve pokvario kada sam ga uhvatila kako flerta s jednom djevojkom kraj bazena. Naljutila sam se, otišla sama na plažu i tamo čitala knjigu i uzela si koktel - ispričala je.

Priznala je da je bila pomalo povrijeđena i nakon plaže je otišla u bar gdje je upoznala, kako kaže, divne djevojke kojima je odmah ispričala što se dogodilo. S obzirom da se nije htjela vraćati njemu, odlučila je dan provesti s tim djevojkama i bilo joj je sjajno.

- On nije htio izaći pa sam išla s njima. Pomislila sam samo da mi je zadnja večer i da želim uživati, a ne biti tužna zbog njega. Na letu kući nismo razgovarali uopće, a poprilično sam sigurna da je s djevojkom s kojom je flertao sinoć i spavao. Kada sam došla kući blokirala sam ga, a onda sam shvatila da je i on mene - nastavila je. 

@phoebeaww Lol wait till the end to see how badly it ended😂😅 doing it for the plot 🥴 #StumbleToVictory #datefail #hingedating #datingstorytime #storytime #greecetiktok ♬ original sound - Phoebe

Video je prikupio više od 120 tisuća pregleda, a korisnicima se priča svidjela, iako su mnogi rekli da nije trebala s neznancem ići u drugu državu.

- Ovo je najčudniji prvi spoj ikada - napisala je jedna korisnica.

- Većina ljudi na prvom spoju samo ode na piće ili večeru - dodala je druga. 

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete: 

Komentara 1

BE
Beyonder
12:28 24.11.2022.

Može biti sretna da nije bez organa ostala. Kokoš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije